Hüda Par'dan ABD'nin Uşağı Olan  Suud'a Tepki

Hüda Par'dan ABD'nin Uşağı Olan Suud'a Tepki

Hüda Par'dan işbirlikçi Suud'a tepki: Bu manzara utanç tablosu, ümmetin kaynaklarını heba ediyorsunuz!

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mehmet Yavuz, Amerika Devtlet Başkanı Donald Trump'ın Suudi Arabistan'a yaptığı ziyaret sırasında sergilenen tablonun utanç tablosu olarak nitelendirerek, "Ümmetin kaynaklarının heba edilmesi ve İslam Dünyasının düşmanlarına peşkeş çekilmesi zulüm ve zillettir" dedi.
Hüda Par


HÜDA PAR Sözcüsü Yavuz, Twitter hesabından Trump'ın Suudi Arabistan'a yaptığı geziyle alakalı önemli değerlendirmelerde bulundu.

"O manzara utanç tablosudur"

Komşu Yemen'de her 10 dakikada 1 çocuk açlıktan ölürken Suudi Arabistan'ın Amerika ile 380 milyar dolarlık anlaşma yaptığını hatırlatan Yavuz, Trump'ın Suudi Arabistan'a yaptığı ziyaret sırasında sergilenen tabloyu utanç tablosu olarak nitelendirerek, "Trump'ın gezisi ile alakalı pazartesi gündem değerlendirmemizi yayınlayacağız. Elbette o manzara o ülkeler için bir utanç tablosudur.  Suud'un Ümmet'in kaynaklarını heba etmesi ve İslam Dünyasının düşmanlarına peşkeş çekmesi, zulüm ve zillettir." ifadelerini kullandı.

"ABD İslam düşmanıdır"

Amerika ile yapılan ittifakların Ümmetin lehine değil alehine olacağının altını çizen Yavuz, "ABD İslam düşmanıdır ABD ile girişilen hiçbir ittifak bugüne kadar İslam Dünyasının Leh'ine olmamıştır Bundan sonra da olmayacaktır" uyarısında bulundu.

Kaynak : Hürseda