Hizbullah'tan Filistin Direnişçilerine Mektup

Hizbullah'tan Filistin Direnişçilerine Mektup

Lübnan Hizbulah'ı siyonist rejimle çatışan Filistinli Direnişçilere yazılı mesaj gönderdi.

Lübnan Hizbulah'ı siyonist rejimle çatışan Filistinli Direnişçilere yazılı mesaj gönderdi. Mesaj şöyle;

'Öyleyse, dünya hayatına karşılık ahireti satın alanlar, Allah yolunda savaşsınlar; kim Allah yolunda savaşırken, öldürülür ya da galip gelirse ona büyük bir ecir vereceğiz.' (Nisa 74)

Zillet ve aşağılanma nedir bilmeyen ön kollardan, Allah’ın vaadine güven dolu mutmain kalplerle inananlardan, sebat ve izzet diyarı yaratılmışların efendisi sevgili peygamber Muhammed (s.a.)’in İsra ve Miraç yeri olan özgürlerin ve sadıkların kıblesine, Gazze’deki Aksa Tufanı halkına...

Bu, Filistin sınırlarının ötesindeki kararlılığımızın sadece bir kısmıdır. El Aksa’yı desteklemek için silahlarımıza sarıldık. Buluşma vaadimiz zaferdir ve şafak yakındır.

Ey mağrur Gazze’nin mazlum halkı, Çocuklarınızın, kadınlarınızın, gençlerinizin ve yaşlılarınızın öldürülmesi şüphesiz azametli bir iştir. Fakat sebatkar ruhunuz bundan daha azametlidir. Bu direnişçi kanınız, son nefesini vermeye ramak kalan yaşlanmış bu (siyonist) varlığı boğmaktadır.

Ve siz, ey dava ve cihat kahramanları! Kahramanlık ve şehadet kervanları, bu kırılgan varlığın burnunu sürttünüz, dünyaya bir örümcek ağından daha zayıf olduğunu ve kurtuluşun yakın olduğunu göstermiş oldunuz.

Sizinle birlikte elimiz tetiktedir. El-Aksamız ve sevgili Filistin’deki mustazaf halkımız için Allah’ın düşmanıyla savaşıyoruz.

Allah, kendisini doğruluk, sıdk ve samimiyetle destekleyenlere nusret versin.

Selam Muhammed Mustafa’nın, onun pak ve temiz ailesinin ve ashabının üzerine olsun.

Kardeşleriniz
Lübnan İslami Direniş Mücahitleri"