Hizbullah ve Vahdet Birliği'nden Kınama

Hizbullah ve Vahdet Birliği'nden Kınama

İslami Vahdet Birliği tarafından yapılan açıklamada, bu sabah gerçekleştirilen saldırının tüm yönleriyle kınandığı belirtildi

Hizbullah tarafınan yapılan açıklamada, bakan Muhammed Şattah'a yönelik gerçekleşen suikasti çok sert bir şekilde kınadığını duyurdu.

Açıklamada, "Şattah suikasti, hain saldırılar dizisinin bir parçası ve ülkedeki istikrarı sarsma projesi için hayata geçirilmiştir. Bu saldırı ancak düşmanın işine yarar. Tüm emniyet güçlerini, orduyu ve yargıyı bu suikastin aydınlatılması için göreve davet ediyor ve suçluların bir an önce yakalanıp cezasını çekmesini talep ediyoruz" denildi.
 

Lübnan İslami Vahdet Birliği de, Şattah Suikastini Kınadı

 
Lübnan İslami Vahdet Birliği'nin açıklamasında "sabah saatlerinde ekonomi eski bakanı Dr. Muhammed Şattah'ı hedef alan ve çok sayıda kişinin ölümüne yol açan terörist bombalı saldırı Lübnan'daki tüm grupları hedef almıştır. Lübnan'ın istikrarını sarsmayı amaçlayan bu saldırı, ülkede kaos ortamı oluşturarak şeytani hırsların, aklı selimi bastırmasını sağlamak için gerçekleştirilmişti" denildi.

Lübnan'daki tüm grupların birbirleriyle diyalog içerisinde olması gerektiğinin hatırlatıldığı açıklamada cumhurbaşkanlığı seçimlerinin de bir an önce yapılması gerektiği ifade edildi.


isra haber