Hizbullah: Rakipklerimiz  Boşa Zaman Kaybediyor

Hizbullah: Rakipklerimiz Boşa Zaman Kaybediyor

“Hizbullah , Rakiplerimiz Seçim Sonuçlarına Bahis Yaparak Zaman ve Para Kaybediyor”

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER

Hizbullah Yürütme Konseyi Başkanı Seyyid Haşim Safieddin Perşembe günü yaptığı açıklamada, Lübnan Direniş partisinin rakiplerinin ve destekçilerinin yaklaşmakta olan parlamento seçimlerinin sonuçları üzerine bahse girerek zaman kaybettiklerini söyledi.

Yetkili Güney Lübnan'daki yerel törende Seyyid Safieddin, Hizbullah'ın "tüm sadık insanlarla birlikte onurlu bir ülke inşa etmek için seçimlere hazır olacağını" söyledi.

Direniş yetkilisi Birçok kriz ve sorun olduğunu çok iyi biliyoruz ve hep birlikte bunları çözmek zorundayız. Ülkenin sorunlarını tek başımıza çözebileceğimizi hiçbir zaman iddia etmedik. Rakiplerimizin aksine, her zaman ortaklık çağrısında bulunuyoruz. ama rakiplerimiz kışkırtıcı açıklamalar yapıyorlar dedi

Hizbullah yetkilisi Hizbullah'ı baltalamak için seçimlerin sonuçlarına bahse girenlerin ve bu hedefleri gerçekleştirmek için çok para ödeyen sponsorlarının kaybedeceğini vurguladı.

Hizbullah'ın Lübnan'ın Arap devletleriyle ilişkilerine zarar verdiği yönündeki iddiaları yorumlayan Seyyid Safieddine, “Arap ulusunu savunduğunu iddia edenlerden daha çok Arap'ız. Arap mensubiyetinin anlamı, en önemli mesele olan Filistin davasının savunulmasıyla gösterilmektedir.” dedi