Hizbullah :  Normalleşme  Zirveleri İsrail'i Güvenli Bir Ülke Yapmıyacak

Hizbullah : Normalleşme Zirveleri İsrail'i Güvenli Bir Ülke Yapmıyacak

Lübnan Hizbullahı: Normalleşme zirveleri İsrail'e güvenlik vermeyecek ve Filistin halkının cihada devam etme kararını değiştirmeyecek

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER

Hizbullah bugün Çarşamba günü, "normalleşme zirvelerinin" Filistin halkının cihada devam etme kararını değiştirmeyeceğini belirtti.

Hizbullah bugün yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi: "Direniş operasyonlarının artması ve birbirini takip etmesi ve direnişin birkaç gün içinde çatışma yöntemleri geliştirme ve üç özel operasyon gerçekleştirmedeki başarısı, Filistin halkımızın kendilerini savunmaya ve kendi topraklarını özgürleştirmeye kararlı olduğunu teyit etmektedir. denildi.

"Bütün hain toplantıların ve normalleşme zirvelerinin düşmana güvenlik sağlayamayacağına ve Filistin halkının ve bunun arkasında dünyadaki tüm özgür insanların bu ırkçı varlığın ölümüne kadar cihada ve direnişe devam etme kararını değiştirmeyeceğine inancımız tam denildi.

Hizbullah, “Siyonist düşmana gaspçı varlığının kalbinde güçlü bir darbe indiren ve ona yenilgi ve aşağılanmayı tattıran Filistin halkını ve onların kahraman mücahitlerini” selamladı.

Öte yandan partinin medya ilişkileri, Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah'ın İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ziyad Nakhaleh ile Filistin arenasındaki durumu görüştüğünü duyurdu.