Hizbullah: Batı Şeria'daki Operasyonlar Durmayacak

Hizbullah: Batı Şeria'daki Operasyonlar Durmayacak

Lübnan Hizbullah hareketinin yürütme kurulu başkanı, Filistinli gençlerin Batı Şeria'daki son eylemlerine atıfta bulunarak, Batı Şeria'da başlayanların durdurulmayacağını söyledi.

Lübnan Hizbullah hareketinin yürütme kurulu başkanı "Syed Hashim Safiuddin", "Filistinlilerin Batı Şeria'daki ve işgal altındaki Golan'daki cesur eylemlerini" övdü.

" Ahed " internet sitesinin haberine göre Hizbullah'ın yürütme kurulu başkanı şunları söyledi: "Cesur operasyonlar, Filistinlilerin ayaklanması, kahraman savaşçıların bomba, silah ve pusularla mücadelesi... Bunlar hepimizin ilgilenmesi gereken büyük sorunlar. destek çünkü bu eylemler belirleyicidir ve başarıya ve zafere giden yolu açacaktır.

Seyyid Haşim Safiuddin, "Golan halkının feryadı ve isyanı çok önemlidir ve bölgedeki tüm Araplar, Müslümanlar ve direniş güçleri tarafından dikkate alınmalıdır. "Batı Şeria'da, Cenin'de ve Golan'da yaşananlar, direnişin önceden istediği şeyin şimdi gerçekten olduğunu gösteriyor."

Safiuddin konuşmasının bir başka bölümünde, "Batı Şeria'da başlayan direnişin durmayacağı, Golan'da tanık olduklarımızın sadece bir adım olmayacağının altını çizen Safiuddin, İsrail köşeye sıkışana kadar bu adımlar daha da büyüyecek. İşte bundan bahsettik ve bahsetmeye devam edeceğiz çünkü tüm bölgedeki direniş eylemi ve denklemler sahnede güçlü bir eylem haline geldi."

Filistinli gençlerin başta Batı Şeria olmak üzere işgal altındaki Filistin genelindeki operasyonları son bir ayda Siyonist rejime karşı yoğunlaştı. Dün akşam iki Filistinli genç düzenlediği şehitlik operasyonunda 4 Siyonisti öldürdü . Filistin İslami Cihat hareketinin askeri kolu Saraya el-Kuds güçleri de Pazartesi sabahı Batı Şeria'nın kuzeyindeki Ghafgir'de Siyonist askerleri pusuya düşürdü ve en az 5 kişiyi yaraladı.

Kaynak: TEVHİDHABER

Kaynak:Haber Kaynağı