Heniyye: Üretiğimiz Füzeler  Artık İşgal Topraklarının Derinlerine Ulaşıyor

Heniyye: Üretiğimiz Füzeler Artık İşgal Topraklarının Derinlerine Ulaşıyor

Hamas'ın siyasi büro başkanı İsmail Haniyeh, El-Kassam Tugaylarının işgal altındaki Filistin'in her noktasına ulaşan füzeler üretmeyi başardığını hatırlatarak, Filistin'in silahlı direnişin tırmanmasına tanık olduğunu doğruladı.

Hamas siyasi daire başkanı, Filistin'in silahlı direnişin yoğunlaşmasına tanık olduğunu vurgulayarak, El-Kassam taburlarının Filistin'in her yerine ulaşan füzeler inşa etmeyi başardığını açıkladı.

Çarşamba günü bu hareketten bir heyet ile Cezayir'e gelen Hamas hareketinin siyasi büro başkanı İsmail Haniyeh, El-Kassam taburlarının mühendislerinin öldürüldüğünü belirtti. "Cezayir'in yeni arzu edilen ufukları" konferansı sırasında işgal altındaki toprakların derinliklerine ulaşan füzeler inşa edebildiğini, Siyonist rejimin yalnızca güç dilinden anladığını ilan etti.

Şu anda Filistin'de, özellikle Batı Şeria'da silahlı direnişin yoğunlaşmasına ve yeni bir cihat döngüsünün yeniden başlamasına tanık oluyoruz.

Haniyeh, Batı Şeria'daki direnişin "stratejik bir hedef" olduğunu ve işgalci İsrail'in tüm bölgelerinde imha edilene kadar direnişin devam edeceğini belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı