Hamas, Siyonist İsrail'in İddasını Yalanladı

Hamas, Siyonist İsrail'in İddasını Yalanladı

Hamas, Gazze'deki sivil bölgelerde direniş için silah bulunduğunu yalanladı

İslami Direniş Hareketi "Hamas", Siyonist işgalin Gazze Şeridi'ndeki sivil mahallelerde silah varlığına ilişkin iddialarını yalanladı.

Hareketin sözcüsü Fawzi Barhum, "İsrail işgali tarafından Gazze Şeridi'ndeki sivil bölgelerde direniş için silahların varlığına ilişkin yayınlanan fotoğraf ve bilgiler tamamen asılsızdır" dedi.

Bunun, direnişe ve onun popülerliğine zarar vermek ve kamuoyunu direnişe karşı kışkırtmak için sürekli psikolojik savaş çerçevesinde geldiğine dikkat çekti.

Bu söylentilerin ve yalanların Filistin halkımızın ve Şerit'teki halkımızın iradesini baltalamayı başaramayacağını vurguladı.

İşgalin askeri ve güvenlik muharebelerinde başaramadığını, dedikodular, yalanlar ve psikolojik savaşlar yayarak elde edemeyecek" dedi.

Bugün Filistin halkımız ve onların arkasındaki yiğit direniş, bütünleştirici büyük bir tablo çizmeye devam ediyor ve direniş, halkımızın savunması için tüm çarpıtma ve kafa karıştırma girişimlerine rağmen, düşmanla kutsal savaşlarını vermeye devam edecek. dedi

Hamas sözcüsü Hazım Kasım ise, Siyonist ordunun Gazze Şeridi'ndeki sivil bölgelerde silah varlığına ilişkin yayınladığı resim ve bilgilerin "tamamen yalan ve iftira" olduğunu söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı