Hamas :   Sabrımız Tükeniyor

Hamas : Sabrımız Tükeniyor

Direniş gruplarının Nablus'taki işgal katliamına ağır bir darbe ile karşılık vereceklerini açıklamasından kısa bir süre sonra Hamas sözcüsü Hazem Qassem, direnişin İsrail suçunun her detayını izlediğini ve sabrının tükenmekte olduğunu doğruladı.

Hamas bugün Perşembe günü yaptığı açıklamada, "Gazze Şeridi'ndeki yiğit direnişin halkı savunmak için her zaman hazır olacağını" teyit etti ve "İsrail'in Filistin halkına karşı işlediği suçun her detayını izlediğini ve sabrının tükendiğini " sözlerine ekledi.

Hamas sözcüsü Hazem Qassem, "Filistin halkı, işgalin katliamlarına rağmen her alanda büyük devrimine devam edecek ve tüm planlar onu alt etmeyi başaramayacak" dedi.

Harzem Kasım işgalin saldırganlığına verilen yanıtın mevcut kalacağını" vurguladı.

Dün Çarşamba günü direniş grupları Nablus katliamına tepki olarak şunları söyledi: "İşgale darbeyle karşılık vereceğiz İsrail felaketi önlemeyeceğini herkes bilmeli dedi

Dün, Çarşamba günü, "İslami Cihat" hareketinin Genel Sekreteri Ziyad al-Nakhala, " Nablus'ta yaşananların işgalcilerin Filistin halkına karşı işlediği büyük bir suç olduğunu" doğruladı ve İsrail 'e karşılık vermenin görevleri olduğunu belirtti.

Bu açıklama Çarşamba sabahı Nablus kentindeki doğu pazar alanına baskın yapılmasının ardından işgal güçleri ile direnişçiler arasında çıkan çatışmda ve işgal kurşunlarıyla iki Filistinlinin şehit olması ve onlarca kişinin yaralanmasına neden olan çatışmaların ardından geldi .

Kaynak : TEVHİDHABER