Hamas: İsrail'i Haritadan Silinceye Kadar...

Hamas: İsrail'i Haritadan Silinceye Kadar...

Hamas liderlerinden Muşir el-Mısri bugün yaptığı açıklamada “Filistin’de akan kanlar birdir...

Hamas liderlerinden Muşir el-Mısri bugün yaptığı açıklamada “Filistin’de akan kanlar birdir. Siyonist İsrail bütün Filistinlileri hedef alıyor. Dün Gazze’de yaptığını bugün Batı Şeria’da yapıyor” dedi.

Mısri, Uzlaşı Hükümeti’nin şuana kadar ulusal sorumluluklarını yerine getirmediğine işaret ederek “Şuana kadar seçimler için resmi bir çağrı yapılmadı. Seçim meselesi uzlaşı görüşmelerinde konuşulmuştu” dedi.

Öte yandan Filistin Demokratik Kurtuluş Cephesi lideri Süleyman Fahd “İsrail halkımıza yönelik baskılarını sürdürmeye kararlı. Filistin Birlik Hükümeti dosyasının iyileştirilmesi için acil bir toplantı yapılmalıdır” dedi.

Filistin Esirler Kulübü Başkanı Kaddura Faris ise yaptığı açıklamada “Filistin halkı işgal rejimine karşı mücadeleye her zaman hazırdır. Bir sonraki intifada Siyonist İsrail haritadan silininceye dek durdurulmamalıdır” dedi.

Filistin halkının işgal rejimine karşı mücadelede bugün çok daha avantajlı olduğunu vurgulayan Faris “İsrail’e karşı mücadele organize, koordineli ve programlı bir biçimde sürdürülmelidir” dedi.

 

İslami Analiz