Hamas: Düşman Gazze'de Hiçbir Şey Başaramadı!

Hamas: Düşman Gazze'de Hiçbir Şey Başaramadı!

Hamas: Düşman Gazze'de hiçbir şey başaramadı ve Batı Şeria direniş savaşçıları ona kayıplar veriyor

Hamas Siyasi Büro Üyesi Usame Hamdan, İsrail düşmanının Gazze'de sahada belirttiği doğrultuda herhangi bir başarı elde edemediğini, Batı Şeria'daki direniş savaşçılarının ise işgalcielre kayıplar verdiğini söyledi.

Pazar günü siyonist gazetesi Yedioth Ahronoth, İsrail ordusunun, 217 milyar şekele (59,35 milyar dolar) ulaşan en büyük ekonomik maliyetle dördüncü ayına girmesine rağmen Gazze'deki savaşın hedeflerine ulaşamadığını doğruladı.

Beyrut'ta düzenlediği basın toplantısında direnişin İsrail işgaline karşı mücadele ettiğini ve savaşın gidişatını kontrol ettiğini kanıtladığını ifade eden Hamdan, "Direniş güçlerinin Kuzey Bölgesi ve Gazze Bölgesi'nde durumu iyi ve direniş devam ediyor" dedi.

Hamas Siyasi Büro Üyesi Usame Hamdan Batı Şeria'nın işgalci devlet tarafından saldırganlığa maruz kaldığını ve "Batı Şeria'daki direniş savaşçılarının kararlı olduğunu ve düşmana zarar verdiğini" belirtti.

Hamdan, ayrıca Amerikan yönetiminin Siyonist varlığı silahlandırmaya devam etmesinin, saldırıdaki ortaklığının bir teyidi olduğunu vurguladı.

Şehit Salih El Aruri suikastına ilişkin Hamdan, suikastin direnişin kararlılığını etkilemiveğini belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı