Hamas: Direniş Görevinin Başında

Hamas: Direniş Görevinin Başında

Hamas: Direniş birlik halinde görevini yapıyor ve işgal direnişimizin iradesini kırmayacak

Hamas sözcüsü Hazem Qassem bugün Cuma günü, direnişin "İsrail işgalinin devam eden saldırganlığı karşısında Filistin halkımızı" savunma görevini "birlikte" yerine getirdiğini doğruladı.

İşgalin terörü tırmandırarak direnişimizin iradesini ve halkımızın sebatını kırmayı başaramayacağını vurgulayan Kasım, "Filistin halkımızla olan irade savaşında işgalin zafer kazanmasının imkansızlığını tüm deneyimler göstermiştir. ." dedi

Direniş komitelerindeki medya yetkilisi Muhammed el-Buraim, "Ebu Mücahid" Al- Mayadeen'e şunları söyledi: "Filistin direnişinin işgal altındaki Kudüs kentindeki düşman bölgelerine ve yerleşim yerlerine bombalanması, herhangi bir Siyonist tahrifatın gerçek olduğunu doğruluyor. Mescid-i Aksa ve Kutsal Şehir, durmayan bir ateş seliyle karşı karşıya kalacak."

Rehovot füzesi, düşmanı neler bekleyebileceğinin basit bir örneğidir" diyen yetkili "Direniş birleşti ve savaşını bilgelik ve yetkinlikle yönetiyor ve caydırıcı bir ceza olmaksızın düşmanın Filistin kanını dökmesine izin vermeyecek" dedi.

Yetkili"Arabuluculardan temaslar alıyoruz ve direnişin konumu birlik içindedir" diyerek devam etti ve "Halkımızın yüksek çıkarlarına hizmet etmeyen hiçbir anlayış olmayacak" dedi.

Kaynak: TEVHİDHABER