Halil el Hayya'dan Açıklama

Halil el Hayya'dan Açıklama

Dün oğlu, gelini ve iki torunu şehid olan Halil el Hayya Kudüs Tv'den canlı olarak verilen konuşmasında ibret verici açıklamalarda bulundu...

"Ey kassam tugayları herkes sizi yalnız bıraksa da Allah sizinle birlikte." diyen Halil Hayya, "İslam ümmetine seslenerek "Hala neyi bekliyorsunuz?" diye sordu...

Dünkü saldırılarda Filistin halkı gibi kendisi de bedel ödeyen ve ancak bir lidere yakışacak basiretle şu açıklamalarda bulundu:

"Ey düşman, sen kimleri öldürüyorsun, sen çocukları öldürüyorsun, biz kanı ve savaşı sevmiyoruz! Bizim kanımız, çocuklarımız değerli ama bizim aslanlarımız sizin askerlerinizi ve liderlerinizi öldürüyor. Ey Netenyahu istediğini öldür, istersen Araplardan da destek al. yok olacağınız günler gelip çattı. Artık bu topraklardan gitme zamanı geldi. Biz burdayız Allah'ın düşmanları ile mücadele ediyoruz bizim kanımız ucuz değil, ama bizim için Kudüs her şeyden daha önemli. Biz Kudüs için her şeyi feda ederiz. bu şerefli bir savaştır biz cihadımıza devam ediyoruz.

Halil el-Hayye'nin siyonist vahşet karşısındaki kararlı duruşu ise tüm direnişçilere örnek oldu ve yaptıkları açıklamalarda siyonist katilin tüm hunharlığına, vahşetine rağmen teslim olmayacaklarını, kararlılıklarından geri adım atmayacaklarını, direnmeye devam edeceklerini ifade ettiler.

Tevhidhaber