Gazze'ye Yönelik Saldırı 3. Gününde

Gazze'ye Yönelik Saldırı 3. Gününde

Gazze'ye yönelik saldırganlık üçüncü gününde devam ederken, direniş yerleşim birimlerini füzelerle bombalamaya devam ediyor.

İsrail işgali Gazze Şeridi'ne yönelik saldırganlığını üst üste üçüncü gününde sürdürürken, Filistin Sağlık Bakanlığı Gazze'ye yönelik saldırıda 25 şehit ve 70 yaralı olduğunu açıkladı.

Filistin direnişi, işgal altındaki Filistin topraklarına yönelik roket atışlarını yeniledi ve Al-Mayadeen muhabiri , Perşembe günü şafak vakti Gazze'den peş peşe roket patlamalarının yapıldığını bildirdi. direnişin füzeleriyle yüzleşin.

Bugün Perşembe günü İsrail medyası, Gazze Şeridi'nden İsrail'e 6 roket atıldığını duyururken, dün Gazze Şeridi'nden İsrail'e yaklaşık 500 roket fırlatıldığını doğrulayarak, güvenlik ve askeri teşkilatın İsrail'den geniş bir yanıta hazırlandığını kaydetti.

İsrail medyası, Gazze'deki operasyonun herhangi bir denklemi bozmadığına ve temel meseleleri değiştirmediğine inanıyor ve işgal hükümetinin bunu Gazze sınırında yaşayanlara anlatmasını tavsiye ettiğini söylüyor.

Direnişteki kaynaklar Al-Mayadin'e , "Son zamanlarda Tel Aviv, Beersheba ve diğer şehirlerin bombalanması, direnişin şartları dışında ateşkes olmadığını doğruladı."

İslami Cihat Hareketi , Komutan Gali'nin şehit edilmesinin ardından, "konutları bombalayarak öldürme politikasının düşmana zafer kazandırmayacağını" teyit ederek, "Kudüs Tugayları'ndaki füze birliği komutanının şehit edilmesinin direnişi durduramaıyacağını vurguladı

"İslami Cihat" hareketi saatler önce İsrail işgalini evleri bombalama politikasının "Tel Aviv" ve İsrail'in derinliklerindeki bombalamanın yoğunlaşmasıyla eşleşeceği konusunda uyardı. Bu, İsrail'in Beyt Lahiya'daki bir eve ve Beyt Hanoun'daki bir eve düzenlediği baskından sonra geldi.

Aynı şekilde Al-Mayadin Ortak Odası'ndaki kaynaklar , "işgalin çeşitli arabuluculukları ateşkes için yalvarmaya zorladığını" belirterek, "direnişin suikastları durdurma konusundaki açık taahhüdüne bağlı kaldığını" belirtti.

Filistin Direniş Grupları Ortak Odası, Salı günü şafak vakti başlayan ve bugüne kadar devam eden saldırganlığa verdiği yanıt nedeniyle "Özgürlerin İntikamı" adını verdi .

Kaynak: TEVHİDHABER