Gazze Şehitleri İçin Cenaze Töreni Düzenlendi (FOTO)

Gazze Şehitleri İçin Cenaze Töreni Düzenlendi (FOTO)

Gazze'de 13 şehidin cenaze törenine Filistinlilerin yoğun katılımı

Gazze ve Refah'ta çok sayıda insan bugün (Salı) şehit olan üç Kudüs Taburu komutanı ile bazı eş ve çocuklarının cenazelerini toprağa verdi.

Gazze ve Refah'ta onbinlerce kişi, Kudüs Taburu komutanlarından üçünün ve onların bazı eşlerinin ve çocuklarının yanı sıra Cemal Hasvan'ın cenazelerini toprağa verdi.

Gazze halkı, Siyonist rejime karşı yaygın öfkesini dile getirdi ve Kudüs taburlarının komutanlarına ve askeri konsey üyelerine yönelik korkakça suikast operasyonuna yanıt verilmesini talep etti.

Siyonist rejim güçleri bu sabah 13 kişinin şehit olmasıyla sonuçlanan menfur bir suç işledi.

Bu arada İslami Cihat hareketinin liderlerinden ve bu hareketin Gazze Şeridi'ndeki medya ofisinin başkanı Dawood Shahab, şehitlerin cenazesinde yaptığı açıklamada, Gazze'deki suça Filistinlilerin tepkisinin birleşeceğini söyledi. düşman, çabalarının direnişin birliğini bozmanın mümkün olmayacağını bir kez daha anlayacaktır dedi

Şahab ​​yaptığı konuşmada, "Vallahi biz bu saldırganlığa karşılık veriyoruz ve savaşmaya devam ediyoruz ve şehitler yolunda sebat ediyoruz ve düşman bilsin ve yeniden öğrensin diye bu suça el birliğiyle karşılık veriyoruz" dedi.

Shahab şunları kaydetti: 13 kişi şehit olduğunda bu sadece İslami Cihadı değil her Filistinliyi hedef alan bir saldırıdır.

Refah'ta, Kudüs taburlarındaki askeri konsey birinci sekreteri şehit Cihad Şakir el-Ghanam'ın ve eşinin cenazeleri çok sayıda kişi tarafından toprağa verildi.

Kaynak: TEVHİDHABER.COM

sehid-1.png

sehid-2.pngsehid-3.png

Kaynak:Haber Kaynağı