Filistinli Tutuklulardan Strateji Değşikliği

Filistinli Tutuklulardan Strateji Değşikliği

Mahkumların liderleri grup halinde işgale karşı koymak yerine ve İsrail işgaliyle yüzleşmek için bireysel direnişe döndü

TERCÜME HABER /TEVHİDHABER

Gazze - “Al-Quds Al-Arabi”: İşgal cezaevlerindeki Filistinli tutsaklar, işgalin son zamanlardaki suistimal kararlarına karşı yüzleşme adımlarının bir parçası olarak liderlik konseyini dağıtma kararı aldı.

Mahkumlar Danışma Bürosu, tüm cezaevlerindeki mahkumların, cezaevi yönetiminin kendilerine dayatmaya çalıştığı keyfi önlemleri protesto etmek için mahküm birlik kurumunu feshettiklerini söyledi.

Tüm cezaevlerindeki tutukluların yeni mücadele usullerine göre günübirlik güvenlik kontrolleri için dışarı çıkmaktan kaçınacaklarını vurgulandı; Ulusal Hapishane Acil Durum Komitesi'nin "cezaevi yönetiminin önlemleriyle yüzleşmek için daimi oturum düzenliyeceğini önümüzdeki günlerde diğer seçenekleri incelediğine" işaret edildi

Ulusal Hapishane Acil Durum Komitesi'nin Filistinli kitleleri "Siyonist saldırıyı püskürtmek için bu savaşta yanlarında durmaya" çağırdığını açıkladı.

Mahkumlar Danışma Ofisi ayrıca Acil Durum Komitesi'nden ulusal ve İslami hareket gruplarına ve onların direniş kollarına bu savaşta tutsakları destekleme çağrısını iletti.