Filistin Direnişi   Telaviv'i Böyle Vuruyor

Filistin Direnişi Telaviv'i Böyle Vuruyor

Direniş gruplarının "Tel Aviv" yönünde düzenlediği füze saldırısından görüntüler (video)

İslami Cihat Hareketi'nin askeri kanadı Kudüs Tugayları'nın askeri medyası, Filistin direniş gruplarının "Tel Aviv" yönüne yüzlerce füzeyle düzenlenen roket saldırısının video kliplerini yayınladı

Filistin direnişi, işgal altındaki Filistin topraklarına roket atışlarıyla devam ediyor. Al-Mayadeen muhabiri , Gazze'den art arda roket yağmuru atıldığını bildirdi.

Özel kaynaklar Al-Mayadin'e "Tel Aviv ve çevresini hedef alan füzelerin Demir Kubbe'yi atlatmalarını sağlayan yeni teknolojilere sahip olduğunu" açıkladı ve "savaşın henüz bitmediğini" vurguladı .

Al-Mayadin Ortak Odasındaki kaynaklar , "İşgal, ateşkes için yalvarmak için çeşitli arabuluculuklar yaptı" dedi ve "direnişin, suikastları durdurma konusundaki açık taahhüdüne bağlı kaldığına" dikkat çekti .

Direniş kaynakları Al-Mayadin'e "en uzun süre savaşmaya ve gerekirse ateş çemberini genişletmeye hazır olduklarını" doğruladı.

Bu arada, işgalin "ulusal güvenlik" konseyi başkanı Tzachi Hanegbi, işgalin Filistinli gruplarla savaşı sürdürmekle hiçbir ilgisi olmadığını doğruladı.

Kanal 13'e verdiği röportajda "Olay henüz bitmedi" diyen Hanegbi, "Hala bir savaşın içindeyiz ve bunun ne kadar süreceğini bilmek zor" dedi.

Filistinli direniş gruplarının ortak odası, saldırıya verdiği yanıt nedeniyle onu "Özgürlerin İntikamı" olarak adlandırdı .

İsrail işgalinin Gazze Şeridi'ne yönelik saldırı başlatması dikkat çekicidir , dün sabah saatlerinden itibaren İsrail'in sivil evleri hedef alan baskınları sonucunda 21 Filistinli hayatını kaybederken çok sayıda Filistinli de yaralandı.

Kaynak: TEVHİDHABER