Filistin Direnişi İle İsrail Arasında Sıcak Çatışma Yaşandı

Filistin Direnişi İle İsrail Arasında Sıcak Çatışma Yaşandı

Nablus Tugayı: Savaşçılarımız ve El Aksa Şehitleri Tugayları yıllardır eşi benzeri görülmemiş bir çatışmaya girdi

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER
El-Kudüs Tugayları - Nablus Tugayı dün , pazar günü, kendisi ve El Aksa Şehitleri Tugayları savaşçılarının, bugün sabah saat 2:00'de Eski Nablus Şehri'ni basan Siyonist işgal güçleriyle karşı karşıya geldiklerini duyurdu.

"Filistin Today" haber ajansının aktardığına göre taburdan yapılan açıklamada, "Yıllardır eşi benzeri görülmemiş silahlı çatışmalar yaşandığı için halkımızın savaşçılarının ve onurlu savaşçıların bazı evleri kuşatıldı ve çatışma iki kişinin şehit edilmesiyle sonuçlandı. denildi

İşgal güçlerinin sığındıkları evi kuşatması üzerine çatışma alanında olarak dirilen iki kahraman Muhammed Beşar El-Azizi ve Abdul Rahman Sobh' şehid oldu denildi

Açıklamada, "Galip tugaylarımız bu gece Nablus'ta halkımız için aşılmaz bir baraj ve kale oldular ve halkımızın tüm kahraman direnişçilerinin yanında olacaklar ve direniş görevimiz bunu ne pahasına olursa olsun yerine getirmektir. " denildi.

El-Kudüs Tugayları, Cenin'in yiğit kentinden bazı savaşçılarının Nablus'taki çatışma alanına ulaşmayı başardığını ve işgal güçlerine doğrudan kurşun yağdıran sahadaki kardeşleriyle güçlerini birleştirdiğini açıkladı.

Kaynak:Haber Kaynağı