Filistin Direnişi Hayfa, Eilat ve Yerleşim Yerlerini Füzelerle Bombalıyor

Filistin Direnişi Hayfa, Eilat ve Yerleşim Yerlerini Füzelerle Bombalıyor

Filistinli direniş grupları, Gazze Şeridi'ndeki sivillerin hedef alınmasına yanıt olarak işgal altındaki Filistin topraklarına yönelik yeni füze salvolarının başlatıldığını duyurdu.

Mescid-i Aksa Tufanı 19'uncu gününe girerken Filistin direnişi, işgal altındaki çeşitli Filistin topraklarına, işgal yerleşimlerine ve askeri yığınaklara füzelerini ateşlemeye devam ediyor.

Şehit İzzeddin El Kassam Tugayları, sivillere yönelik katliamlara tepki olarak işgal altındaki Hayfa'yı "R160" füzesiyle, "Ayyash 250" füzesiyle "Eilat"ı ve "Ra'im" ordusunu hedef aldığını duyurdu.

Ayrıca El Kassam Tugayları, Han Yunus semalarında İsrail'e ait bir insansız hava aracına "" bir füze ateşlendiğini duyurdu.

Bunun üzerine Ulusal Direniş Tugayları (şehit Ömer El Kasım'ın güçleri) işgal altındaki Aşkelon kentinin güneyini füze saldırısıyla hedef alarak, "Gazze ordunuzun mezarlığıdır" başlıklı bir fotoğraf yayınladı.

    Al-Mayadeen'in Gazze'deki muhabiri, Demir Kubbe'nin engelleme girişimleri sırasında direnişin işgal altındaki bölgelere yoğun bir füze bombardımanı başlattığını bildirdi.

    Kaynak:Haber Kaynağı