Filistin Direnişi 24 saatte  31 Eylem Gerçekleştirdi

Filistin Direnişi 24 saatte 31 Eylem Gerçekleştirdi

Filistin direnişi, Batı Şeria ve Kudüs'te 24 saat içinde düşmana karşı 31 direniş eylemi gerçekleştirdi.

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER


İşgal altındaki Batı Şeria ve Kudüs'te Siyonist düşman güçlere ve yerleşimcilere karşı son 24 saattir Filistin direnişi devam ediyor.

Filistin Şimdi Ajansı Çarşamba sabahı, Filistin Bilgi Merkezi "Maata"nın Batı Şeria ve Kudüs'te 31 direniş eylemini izlediğini bildirdi; bunların en önemlileri on silahlı saldırı, Siyonist düşmanın askeri bölgelerini yakma, patlayıcı cihazlar ve Molotof kokteylleri atma ve yerleşimci saldırılarıyla yüzleşmek ve araçlarını imha etmek olduğu açıklandı

Cenin'de direniş savaşçıları, şehrin güneybatısındaki Qabatiya kasabasına baskın düzenleyen düşman kuvvetlerine ateş açtı ve patlayıcılar fırlattı.

Direniş savaşçıları, mermiler ve patlayıcı bir cihazla Al-Jalama askeri kontrol noktasını hedef aldı ve "Shaked" ve "Merav" yerleşimlerine ateş açtı ve Barta'a kontrol noktasında ve Firavun kavşağında düşman güçlerini hedef aldı.

Filistinli direniş savaşçıları ayrıca Halhul'da ve El Halil'deki Al-Fawar kampı yakınında düşman güçlerine ateş açtı ve isyancı gençler, şehirdeki Filistin toprakları üzerine inşa edilen "Gush Etzion" yerleşimi yakınında yerleşimci araçlarını parçaladı.

Direniş savaşçıları, Tubas'a bağlı Tammun kasabasına baskın düzenlerken düşman güçlerini mermilerle karşı karşıya getirdi.

Asi gençler, Qalqilya yakınlarındaki Siyonist bir askeri bölgeye molotof kokteylleri atarak, buranın yanmasına ve alev almasına neden oldu.

Kudüs, Ramallah, Tubas, Salfit, Tulkarm, Kalkilya, Eriha, El Halil ve Beytüllahim bölgelerinde 13 çatışma noktasında gençler Siyonist düşman güçlerine taş attı.

Filistin Bilgi Merkezi "Ma'ati"nin, geçen 2022 yılında, çoğu asker olan (31) Siyonistin ölümünü ve (525)'den fazla kişinin yaralanmasını izlemesi dikkat çekicidir. (848) ateş etme operasyonları ve (37) bir bıçaklama veya bıçaklamaya teşebbüs saldırısı ve (18) bir çifte patlamaya ek olarak bir üzerinden geçerek veya üzerinden geçmeye teşebbüs dahil olmak üzere (12188)'den fazla direniş eyleminin uygulanması