Filistin Direniş Gurupları : Ulusal Koney Oluşturalım

Filistin Direniş Gurupları : Ulusal Koney Oluşturalım

Filistinli Guruplar : Direniş için Ulusal konsey oluşturalım

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER

Bugün Filistinli direniş gurupları, başta ABD ve Batı olmak üzere tüm dünyaya çifte standart politikasına son vermeye ve Filistin halkının tam ve eksiksiz haklarını tanımaya çağırdı.

Gruplar, ulusal davamıza hizmet etmek ve çeşitli düzeylerde halkımızın çıkarlarını gerçekleştirmek için tüm alanlarda ortak Filistin çalışmalarını sürdüreceklerini söylediler.

Yapılan açıklamada İşgalcilere karşı direnişi güçlendirmek ve yaygınlaştırmak için her türlü araç ve biçimde çalışmaların sürdürülmesini vurgulayarak, halkımız özgürlüğüne kavuşana kadar işgalcilerin güvende olmadığını vurguladı.

İşgalcilerin her türlü suç eyleminin halkımız tarafından daha güçlü bir direnişle karşılanacağını kaydeden guruplar , kovuşturma, tutuklama ve suikast politikasının başarısız olduğunu ve halkımızın direnişinin arttığını belirtti.

Direniş gurupları ; " İşgal karşısında her yerde halkımızın devrimi ve fedakarlıklarının, Filistin Kurtuluş Örgütü'nü ve tüm ulusal güçleri içerecek , Filistin'de tam bir ulusal işbirliği gerçekleştirecek şekilde yeniden inşa etmeye doğru hareket etmemiz gerektir. Bu mücadele programının temelidir" dediler.

Gruplar , büyük halkımızın arzuladığı bu hedefe ulaşmak için ortak ulusal çabaları yoğunlaştırma ihtiyacıyla, ister konsensüs yoluyla isterse kapsamlı seçimler yoluyla olsun, her yerde halkımızı temsil edecek yeni bir Ulusal Konsey oluşturmaya derhal başlanmasını talep ettiler.