Filistin Direniş Gruplarından Ortak Açıklama

Filistin Direniş Gruplarından Ortak Açıklama

Filistin direniş gruplarının ortak odası, "Özgürlerin İntikamı" operasyonuna ilişkin açıklama yaptı.

Açıklamada şunlar kaydedildi: " Özgürlerin İntikamı " operasyonu, düşman mevzilerine, yerleşim yerlerine ve hedeflere yüzlerce füzeyle büyük bir füze saldırısını yönetmekten oluşuyordu.

Açıklamada, "Özgürlerin İntikamı" operasyonunun , Kudüs Tugayları Mücahid Tugaylarına sivil evlerin barbarca ve haince bombalanarak öldürülmesi suçuna yanıt olarak geldiği belirtildi .

"Özgürlerin İntikamı" operasyonunun, evlerinde güvende olan çok sayıda masum sivil şehidin ölümüne yol açan barbarca bombalamalara, sivil evleri hedef alan, halkımıza tecavüz eden, adamlarımıza ve kahramanlarımıza suikast düzenleyenlere bir yanıt olarak geldiğini de sözlerine ekledi. kırmızı bir çizgidir.

İşgal saldırganlığının tüm gücüyle karşı konulacağını, düşmanın bunun bedelini ağır ödeyeceğini, direnişin tüm seçeneklere hazır olduğunu, işgal saldırganlığında ve küstahlığında ısrar ederse kara günler onları bekliyor dedi.

Bu bağlamda, Hamas sözcüsü Hazem Qassem şunları söyledi: Ortak odanın yanıtı, tüm gruplar arasındaki ortak saha düzenlemeleri içinde birleştirildi ve koordine edildi.

Kaynak: TEVHİDHABER