Filistin Direniş Grupları Açıklama Yaptı

Filistin Direniş Grupları Açıklama Yaptı

Filistin direniş grupları, Filistinli şehit Muhammed Ekrem Tahir Ebu Salah'ın yasını tutuyor ve Filistin halkının evlerin yıkılması, yerinden edilmesi ve öldürülmesine karşı işgal güçlerine karşı durmaya devam ettiğini teyit ediyor.

TERCÜME HABER /TEVHİDHABER

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi , Siyonist düşmana karşı Cenin kentinde çıkan çatışmalarda bugün şafak vakti şehit olan Filistinli şehid Muhammed Ekrem Tahir Ebu Salah için yas tuttu.

Cephe, Filistin halkının Batı Şeria ve Kudüs'teki direnişinin tırmanmasının ve halkın tepkisinin, "bir kez daha halkımızın hiçbir gücün yenemeyeceği veya direnişten vazgeçemeyeceğinin kanıtı dedi

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi , tutsakların ayaklanması konusuna da değinerek, "Cesur tutsaklarımızın işgal hapishanelerindeki kitlesel ayaklanması halkımızın direnişine bir katkı sağlıyor bu duruş Filistin halkını ortaklaşa kapsamlı halk seferberliği ilan etmeye çağırıyor. Esir hareketi ve Şeyh Cerrah ve Cenin'deki halkımız için ve Siyonist yerleşimci terörünü caydırmak için her türlü direnişin hazırlığını destekliyoruz "

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi , , isyancı gençleri işgalle çatışmayı tırmandırmaya ve yerleşimci işgalcilere karşı koymaya çağırdı.

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi , "şehitlerin kanı, Kudüs'ün ve Mescid-i Aksa'nın kurtuluşu için tüm özgür insanların pusulası olmaya devam edecek" dedi.

İslami Cihad Hareketi: Şehit Muhammed Ebu Salah'ın kanı Mücahidlerin yolunu aydınlatacak

İslami Cihad, şehit Ebu Salah'ın yasını tuttu ve "İşgalin halkımıza karşı artan suçlar Siyonist terörün boyutunu gösteriyor dedi

İslami Cihad ayrıca Filistin halkının "işgal güçlerine karşı durmaya devam ettiğini ve işgalcilerin topraklarımızın her yerine yaydığı katliam ve yıkımın halkımızın irade ve kararlılığını ve direnişimizi etkilemeyeceğini" vurguladı.

İSLAMİ CİHAD : İSRAİL OYUN OYNUYOR

İslami Direniş Hareketi "Hamas" Siyasi Bürosu üyesi Harun Nasır el-Din , hareketin liderliğinin arabuluculara Kudüs ve Şeyh Cerrah'taki son durum hakkında mesajlar gönderdiğini ve onlara işgalin yaptığının oyun oynamak olduğunu bildirdi

Nasır el-Din ayrıca, bu saldırıların devam etmesi halinde işgalcilerin Seyfül Kudüs savaşında yaşadıklarının iki kat daha tekrarlanabileceğini belirterek, yerleşimcilerin Şeyh Cerrah'ta çadır kurup Salem ailesinin topraklarına saldırmalarının çok tehlikeli olduğunu belirtti. haklarımız geri alınmadıkça durmayacağız dedi