Esir  Siyonist Askerin Ailesi :  İsrail Bizi Terk etti

Esir Siyonist Askerin Ailesi : İsrail Bizi Terk etti

Hadar Goldin'in kardeşi "İsrail"i kendisini terk etmekle suçluyor ve protesto yürüyüşü çağrısında bulunuyor

Gazze'deki El Kassam Tugayları'nın esir askeri Hadar Goldin'in kardeşi Tzur Goldin, "İsrail" varlığını oğullarının dönüşünü tamamen terk etmekle suçladı.

Bugün (Perşembe) “Studio Ynet” ile yaptığı röportajda şunları söyledi: “Önümüzdeki hafta mitinge gidiyoruz, başka seçeneğimiz yok, halkı gelip bize katılmaya davet ediyoruz.” “Gelecek hafta Salı günü, Hadar'ın yakalanmasının sekiz yılını, onu geri getirmek için hiçbir önlem alınmadığından sekiz yıl sonrasını anacağız. “İsrail” askerleri için kapsamlı bir şekilde savaşmıyor ve kendimizi yalnız buluyoruz. Bu, hükümetin son günlerinde bile askerleri geride bırakmaya karar verdiğini anladıktan sonra halka bir davettir.”

“İsrail askerlerini terk etti ve bunlar Shalit anlaşmasının yansımaları, 'devlet' kelimenin tam anlamıyla sekiz yıl teslim mi? Bu mantıklı mı? Ağabeyimin İsrail'in uğrunda savaşmadığı ve hiçbir önlem almadığı Tsok Eitan'da cephe hattında kaçırılmasından sekiz yıl sonra, 600'e yakın Hamas üyesi Gazze'ye salıverildi ve İsrail sadece geçen hafta Gazze'den 14.000 işçiyi kabul etti. İnsani şartlar uğruna değil, rutin olarak yapılan anlaşmalar var, kardeşim resmen Gazze topraklarında ve İsrail başbakanları “İsrail”in temsilcileri onu ayaklar altına alıyor ve askerleri bırakmışlar. ” "Bugün gerçek şu ki, İsrail askerlerini iade etmiyor ve geride bırakıyor. Bunu sekiz yıldır açık ve kesintisiz olarak yapıyorlar. İade için tek bir önlem dahi alınmadı. dedi

Kaynak:Haber Kaynağı