Ensarullah Lideri: Desteğe  Hazırız

Ensarullah Lideri: Desteğe Hazırız

Yemen Ensarullah Hareketi lideri, bu ülkenin Filistin meselesi konusundaki kararlı duruşunu vurguladı ve Yemen halkının her zaman Filistin ulusunu ve bu ülkedeki direniş gruplarını desteklemeye hazır olduğunu söyledi.

Filistin İslami Cihad hareketinin Yemen'deki temsilcisi Ahmed Bereke, Yemen Ensarullah Hareketi lideri Seyyid Abdülmelik Bedreddin Husi ile Cuma akşamı San’a'da bir araya geldi.

Yemen Ensarullah Hareketinin sözcüsü Muhammed Abdüsselam, bu görüşmeyle ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu: ‘Ensarullah lideri bu görüşmede Yemen'in Filistin meselesi konusundaki duruşunun kararlı olduğunu ve bu ülkenin düşman İsrail’e karşı her zaman Filistin halkının yanında olacağını vurguladı.

Seyyd Abdülmelik Bedreddin Husi bu görüşmede, İslami Cihad hareketinin ve diğer Filistin direniş gruplarının Siyonist rejimle son savaştaki (Sar’ul Ahrar) ve diğer mücadelelerdeki cesur ve cihadi rolünü takdir etti.

Ensarullah lideri, Yemen halkının Filistin halkına ve Filistin'deki direniş hareketlerine her türlü yardım ve desteği vermeye her zaman hazır olduğunu vurguladı.

Öte yandan, Filistin İslami Cihad Hareketi temsilcisi de Yemen halkına Filistin meselesine gösterdikleri önem ve Yemen inkılabının liderinin rolü ve onun Filistin meselesine karşı cesur duruşundan dolayı teşekkür etti.

Yemen Ensarullah Hareketi'nin siyasi ofisi, Siyonist rejimin Filistin karşıtı eylemlerini her zaman kınamış ve Filistin'i destekleme konusundaki kararlı duruşunu vurgulamıştır.

Yemen halkı, Filistin halkına destek vermek ve Siyonist rejimin Filistinlilere yönelik eylemlerini kınamak için Yemen'in farklı şehirlerinde birçok kez kitlesel gösteriler ve yürüyüşler düzenlemiştir.(Ajanslar)