Ensarullah Lideri: ABD ve Siyonist Lobi Zamanın Yezitleridir

Ensarullah Lideri: ABD ve Siyonist Lobi Zamanın Yezitleridir

Yemen Ensarullah Lideri Seyyid Abdülmelik el-Husi, Hüseyni Aşura münasebetiyle yaptığı konuşmada şunları söyledi: İmam Hüseyin'in hareketi kıyamet gününe kadar baki kalacaktır dedi.

İslam ümmeti, bu zamanda Yezid ABD ve Siyonist lobinin zulüm, ve cinayetleri ile karşı karşıyadır diyen Husi, batı ülkelerinde Kur’an’ın yakılması ve yırtılması Yahudi lobiler eliyle gerçekleşiyor. Bu konu İslam ve Müslümanlara karşı küfrün ve saygısızlığın en üst noktasıdır dedi.

Ensarullah Lideri konuşmasının devamında, İslam ümmetinden Kur'an-ı Kerim'e hakaret eden düşmanlara karşı kararlı, ciddi ve sorumlu bir tavır almasını istiyorum dedi.

Batı toplumlarının Kur’an'a karşı tutumlarını yeniden gözden geçirmeleri gerektiğini söyleyen Husi, onları beşeriyetin kurtuluşunun tek yolu olan İslam'a davet etti.

Ensarullah Lideri devamında, saldırgan koalisyonun ülkemize yönelik saldırılarını durdurup, esirler sorununu halletmeleri gerekiyor. Aziz milletimizi de her zaman hazır olmaya davet ediyorum açıklamasında bulundu.

Husi, batı toplumunu uçuruma, Allah’ın azap ve gazabının olduğu yere götürecek Siyonist lobiye karşı dikkatli olmaları konusunda nasihat ve uyarıda bulunuyorum dedi.

Ensarullah Lideri, Yemen halkının saf Muhammedi İslam ve İmam Hüseyin'in (a.s) kırmızı çizgisi ile kanlı isyanının yolundaki hareketini vurgulayarak, aziz Filistin milletine karşı ilkeli duruşumuzun yanında olduklarını ve onları desteklediklerini, cihat ve direniş ekseninde sürekli koordinasyon içinde olmaya gayret gösterdiklerini açıkladı. (Ajanslar)