Ensarullah :  Bir Sonraki Savaş Düşman İçin Katliam Olacak

Ensarullah : Bir Sonraki Savaş Düşman İçin Katliam Olacak

"Ensarullah grubu, "düşmanı" bir sonraki savaşın karada, denizde ve havada bir katliam olacağı konusunda uyarıyor ve onaylıyor: Savaşa hazırız

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER

Yemen'deki “Ensarullah ” grubunun Savunma Bakanı ve Genelkurmay Başkanı uyardı, “Düşman, bir sonraki savaşın işgalciler için karada ve denizde bir katliam olacağı konusunda uyarıyor.


Tümgeneral Muhammed Nasser Al-Atifi ve Tümgeneral Muhammed Abdul-Karim Al-Ghamari, Bağımsızlık Günü'nün 55. yıldönümü münasebetiyle "Ensarullah " grubunun lideri Abdul-Malik Al-Husiye ye gönderdikleri mesajda şunları söyledi: “Düşman insani yardım maaş ödeme, haksız kuşatmaya son verme gibi çözümler getirmez Önümüzdek savaş işgalciler için bir soykırım olacak ve düşman ya hayatta kalma yolunu ya da kaçınılmaz kaderinin yolunu seçmek zorunda kalacak dedi.


Savunma Bakanı ve Genelkurmay Başkanı, silahlı kuvvetlerin sınırlarımızı, zenginliklerimizi ve bölgesel sularımızı korumaya ve uluslararası sularda ticaret ve seyir yollarının güvenliğini sağlamaya hazır olduğunu bir kez daha teyit ederek, düşmanın herhangi bir girişimine karşı uyarıda bulundu.


Ekim ayının başlarında, Enasarullah grubu, grubun hükümetin valiliklerden elde edilen petrol ve gaz gelirlerinden kamu çalışanlarının maaşlarını ödemesini talep etmesi ışığında ateşkesin uzatılmasına yönelik müzakerelerin çıkmaza girdiğini duyurdu.