Ebu Ubeyde: Siyonistlerin Yenilmez, Doğa Üstü Ordu, Yalanları Bitti

Ebu Ubeyde: Siyonistlerin Yenilmez, Doğa Üstü Ordu, Yalanları Bitti

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde az önce canlı yayında konuştu

El Kassam Tugayları'nın askeri sözcüsü Ebu Ubeyde, bugün Cumartesi günü yaptığı sesli ve görüntülü konuşmada Siyonizm'in yenilgi döneminin başladığını doğruladı

Düşmanın sözde askeri ve istihbarat üstünlüğü dönemi sona erdi. ” dedi

Ebu Ubeyde: "Kara işgali tehditlerini her gün tekrarlayan düşmana sesleniyorum: Yeni ölüm türlerini tatmanızı bekliyoruz!" dedi

Ebu Ubeyde “ Esir konusunda anlaşmaya varma fırsatı vardı ama işgal bunu erteledi. Esirlerinin çektiği acıyı umursamadı.”

Ebu Ubeyde "Arap liderlerine sesleniyorum. Yardımları Arap topraklarına taşıyamayacak kadar mı çaresizsiniz?"

Ebu Ubeyde konuşmasında: Arap liderlerine şunu söylüyoruz: Sizden ordularınızı hareket ettirmenizi istemiyoruz. Sizi sadece, düşmanın baskısına rağmen yardım araçlarını harekete geçirmeye çağırıyoruz.” ifadelerini kullandı.

"Deniz komandolarımızın Zikim Üssü'ne düzenlediği baskında sadece 3 mücahidimiz vardı. İşgalciler, 10 mücahit öldürdüğünü ilan ederek yalan söyledi."

Kassam Tugayları Sözcüsü #EbuUbeyde: “Selam olsun milletimize ve şehitlerine! İşgalin saldırganlığı ve Holokost katliamları gerçekleştirmesi, yaşadığı büyük acının işaretinden başka bir şey değildir. Bir mücahidin 3 aracı imha ettiğini, içindekileri öldürüp yaraladığını, düşmanın da bir ordunun önünden kaçar gibi onun önünden kaçtığını gördük.”

Ebu Ubeyde: Yenilmez, doğa üstü ordu, Merkava tankı yalanları bitti

Kaynak:Haber Kaynağı