Direniş Kaynakları Açıkladı! İşgalciler O Bölgeden Geri Çekildi

Direniş Kaynakları Açıkladı! İşgalciler O Bölgeden Geri Çekildi

Filistin direnişinin önde gelen kaynaklarından biri, Al-Mayadeen'e, cephe hattında yaşanan son gelişmeler hakkında bilgi verdi


Direniş kaynakları , İsrail güçlerinin Zeytun mahallesinden ancak Filistin direnişinin çatışmaları ve operasyonları sonucunda ağır kayıplar verdikten sonra çekildiğini vurguladı.

Direniş tarafından hedef alınan İsrail tanklarının parçalarının şiddetli çatışmalara sahne olan birçok eksene dağıldığını söyleyen kaynak, İsrail askerlerinin kıyafetlerinin ve kanlarının mahallenin çoğundaki sokaklara ve evlere saçıldığını da sözlerine ekledi.

Aynı bağlamda, Filistinli bir direniş komutanı dün Al Mayadeen'e Zeytun mahallesinde devam eden çatışmalar hakkında konuştu ve "helikopterlerin ölü ve yaralıları taşımak için üç kez indiğini, İsrail savaş uçaklarının tahliyeleri korumak için müdahale etmek zorunda kaldığını" doğruladı.

Direnişin ve savaşın sondurumu hakkında kaynak, "tüm gruplardan savaşçıların hala savaş pozisyonlarında olduğunu ve görevlerini önceden belirlenen planlara göre yerine getirdiklerini" vurguladı.

TERCÜME TEVHİDHABER

Kaynak:Haber Kaynağı