Direniş, Gazze'de Çok Sayıda İsrail Askeri Aracını İmha Etti!  Filistin Cephe Hattından Son Gelişimler

Direniş, Gazze'de Çok Sayıda İsrail Askeri Aracını İmha Etti! Filistin Cephe Hattından Son Gelişimler

Direniş, Gazze'de çok sayıda İsrail askeri aracını imha etti ve işgal askerlerini öldürdü.

Filistin direnişi, "Mescid-i Aksa Tufanı"nın üzerinden 28 gün geçmesine rağmen, İsrail güçlerinin Gazze Şeridi'ne girme girişimlerine karşı koymaya devam ediyor; bu girişimler, saflarında ağır kayıplara ve doğrudan yaralanmalara neden oluyor.

Hamas hareketinin askeri kanadı Şehit İzzeddin El Kassam Tugayları, çok sayıda Siyonist aracı imha ettiğini ve havan toplarıyla işgal güçlerini imha ettiğini duyurdu.

El Kassam, Erez'in batısına giren İsrail araçlarından oluşan bir topluluğu ağır kalibreli havan mermileriyle bombaladı ve Beyt Lahia'nın kuzeybatısındaki bir binada saklanan bir İsrail kuvveti TBG mermileriyle hedef alınarak sıfır mesafeden 4 askeri öldürdü.

Tugaylar ayrıca Gazze şehrinin kuzeybatısındaki eksende "Al-Yassin 105" top mermileriyle iki Siyonist aracın imha edildiğini, Beyt'in kuzeybatısındaki Al-Ameriyah bölgesinde ise 4 "Al-Yassin 105" top mermisiyle bir Siyonist aracın hedef alındığını duyurdu.

Ayrıca El Kassam, Gazze şehrinin kuzeybatısındaki eksende iki İsrail aracını ve bir asker taşıyıcıyı “Al-Yassin 105” füzesiyle imha etti.

Kaynak:Haber Kaynağı