"Direniş Duvarları Delecek Güce Sahip"

"Direniş Duvarları Delecek Güce Sahip"

Direniş Gazze sınırındaki İsrail duvarını delmenin yolunu bulacak

TERCÜME HABER -TEVHİDHABER

Ürdün ordusu eski Genelkurmay Başkan Yardımcısı Korgeneral Qased Mahmoud, Gazze Şeridi'ndeki Filistin direnişinin İsrail işgalinin dün, Çarşamba günü tamamladığını duyurduğu duvarı aşabileceğini söyledi

Korgeneral Mahmud , Şehab Ajansı'na yaptığı özel açıklamada , Siyonist düşmanın Gazze'nin direnişini engellemek için ne kadar duvar örmeye çalışsa da bunu başaramayacağını ve direnişin bununla başa çıkmanın yolunu bulacağını da sözlerine ekledi.

Korgeneral Qased Mahmoud İşgalin Gazze Şeridi'nin çevresine duvar örmeye başvurmasının, İsrail'in Gazze'ye karşı koyma ve ona direnme stratejisinin açık iflasının kanıtı olduğunu vurguladı.

Korgeneral Mahmud, Çin Seddi'nin Çin'i işgal ve işgalden korumuş mu olduğunu sordu , aynı anda cevap verdi Tam tersine, Çin en çok işgal edilen ülkelerden biriydi ve çoğu girişim duvarı inşa ettikten sonra yapıldı. dedi

Mahmud, geçen Eylül ayında altı mahkumun ilkel aletlerle bir tünel kazdıktan sonra Gilboa Hapishanesi'nden özgürlüklerini zorla alabildikleri "Özgürlük Tüneli" operasyonuna dikkat çekti.

Kaynak:Haber Kaynağı