Devlet Bahçeli'den Davutoğlu'na: Seni Kapının Önüne Koydular!

Devlet Bahçeli'den Davutoğlu'na: Seni Kapının Önüne Koydular!

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında Davutoğlu'nun kendisine yönelik 'Başbakanlık makamının peşinde koştunuz' sözlerine tepki gösterdi

Bahçeli, Davutoğlu'nun kendisine yönelik 'Başbakanlık makamının peşinde koştunuz' ifadelerine sert tepki gösterip, 2015'te kendisine başbakanlık teklifinin geldiğini ancak teklifi reddettiğini söyledi.


Bahçeli, Davutoğlu senin özün kir tutmuş, temizlenmek için epey bir zaman harcaman gerek. Eğer başbakanlık arzusuna kapılsaydım koşmama gerek kalmazdı. Şartlar oluşmadan millet takdir etmeden dolambaçlı yollardan hiçbir koltuğa tenezzül etmez. Bizi bilen bilir tanıtan tanır. Sayın Davutoğlu, senin sicilini bilmeyen yoktur. dedi.

MHP lideri doğrudur, 7 Haziran 2015'te seçimlerden sonra Başbakanlık makamı hem doğrudan hem de dolaylı olarak bize teklif edildi ancak ben siyasi bölücülerin desteği ve Türkiye'nin aleyhine olan iktidar yapısını elimin tersiyle itmeyi nefsimi çiğnemeyi vatan, millet ve şeref görevi saydım.

Bundan pişman olmadım, aynı duruşu yine göstererim. Sen Başbakanlık makamını terk etmedin, isabetli bir kararla kapının önüne konuldun dedi.