Bir Baba Daha  Evlat Hasretiyle Hakk'a Yürüdü

Bir Baba Daha Evlat Hasretiyle Hakk'a Yürüdü

İslamî hizmetlerinden dolayı cezaevinde bulunan Cömert Yorgun'un babası yolun karşısına geçmeye çalışırken aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

İslami hizmetlerinden dolayı yaklaşık 17 yılıdır cezaevinde bulunan Cömert Yorgun'un babası Mirza Yorgun, yolun karşısına geçmeye çalışırken bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kaza, Van-Erciş Karayolu İpekyolu üzerinde saat 07.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir alışveriş merkezinde geçe bekçisi olan Mirza Yorgun mesaisi bittikten sonra evine gitmek için yolun karşısına geçmeye çalışırken henüz plakası ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen bir araç çarptı.

Çevredeki vatandaşların haber verilmesi üzerine kaza yerine sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı Yorgun ilk müdahalenin ardından ambulansla Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı.

Yorgun burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

"Ölüm raporunun henüz çıkmadı, umarım en kısa sürede bu işlemler halledilir"

Diyarbakır D Tipi Cezaevinde hükümlü olarak bulunan Mirza Yorgun'nun oğlu Cömert Yorgun'un babasının taziyesine getirilmesi için girişimlerde bulunan HÜDA PAR Van İl Başkanı Av Rasim Saygın, ölüm raporunun henüz çıkmadığını, ölüm raporunun çıkmasına müteakip raporun Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığına gönderileceğini ve hükümlü Cömert Yorgun'un babasının taziyesine getirilmesi için girişimlerde bulunduklarını ifade etti.

Saygın, "Malumunuz bugün haftanın son günü ve hâlen ölüm raporunu alabilmiş değiliz. Raporun öğleden sonraya kalacak olması ve özelikle bu durumun haftanın son gününe denk gelmiş olması hükümlü Cömert Yorgun'un vaktinde babasının taziyesine gelmesi için bir dezavantajdır. Umarım en kısa sürede bu işlemler halledilir." ifadelerini kullandı. (İLKHA) 

Suud Katar'ı boğmaya çalışıyor