Bahreyn Halkın  İsrail Sempatisi Kazanması için Okul Kitaplarına  İsrail'i Öven Metinler Koyacak

Bahreyn Halkın İsrail Sempatisi Kazanması için Okul Kitaplarına İsrail'i Öven Metinler Koyacak

Bahreyn'de okul kitaplarını değiştirmek... Siyonist öğretilerle çocukların beyinlerini yıkamyı amaçlanıyor

Buna göre Al Khalifa'nın Siyonist varlıkla uzlaşmacı yaklaşımlarının yeni Bahreyn planı ders kitaplarında yer alacağı söyleniyor. Bahreyn siyasi dernekleri, bu şeytani eylemin, Filistin devletine devam eden destekleri nedeniyle bu ülkenin halkının ulusal ve dini ideallerine zarar verdiği konusunda uyardı. Bu eğitim planı, Siyonist varlıkla uzlaşmayı derinleştirmeyi ve özellikle Bahreyn Eğitim Bakanı'nın bazı yasaların tamamen değiştirileceğini söylemesinden bu yana Filistin davasına olan ilginin azaltmayı amaçlıyor.

Bahreyn, Tel Aviv ile ilişkilerini güçlendirmek için ders kitaplarından Filistin davası ifadesini kaldırmaya ve yerine Siyonist israil'i öven öğretileri koymaya çalışıyor. Siyonistlerin gözünü açan Bahreyn ve Birleşik Arap Emirlikleri Basra Körfezi'ne, normalleşme konusunu tamamlamak ve tüm Arap dünyasını uzlaşmaya ikna etmek için İsrail makamlarından daha fazlasını deniyorlar.

Uzun yıllardır Kutsal Kudüs'ü özgürleştirme hedefine sırt çeviren Arap uzlaşısı, bu eğitim planlarıyla bir zamanlar İslam dünyasının öncelikli sorunu olan Filistin meselesini unutturmaya ve Siyonizm'i bir varlık ilan etmeye çalışıyor
Kaynak : TEVHİDHABER