Batı Şeria ve Kudüs'te 24 saat İçinde 74 Direniş Eylemi Oldu

Batı Şeria ve Kudüs'te 24 saat İçinde 74 Direniş Eylemi Oldu

Verilen: Batı Şeria ve Kudüs'te 24 saat içinde 74 direniş eyleminde dört yerleşimci yaralandı

TERCÜMEHABER /TERVHİDHABER
Filistin Bilgi Merkezi "Maat", son 24 saat içinde işgal altındaki Batı Şeria ve Kudüs'te 74 direniş eylemini, özellikle de sekizi silahlı saldırı ve dört yerleşimcinin yaralandığı Siyonist yerleşimcilere karşı çatışma oldu dedi
"Filistin Şimdi" ajansına göre, işgal altındaki Batı Şeria ve Kudüs'te son 24 saat içinde Siyonist düşmanın güçlerine ve yerleşimcilerine karşı direniş eylemleri arttı.

Kudüs'ün mahallelerinde ve banliyölerinde düşman kuvvetleriyle şiddetli çatışmalar devam etti, bu sırada gençler düşman kuvvetlerine taş ve molotof kokteylleri attı ve yerleşimcilerle karşı karşıya geldi, bu da "Atarot yerleşimi yakınında bir yerleşimcinin yaralanmasına neden oldu. ".

Direniş savaşçıları Al-Jalama kontrol noktasına ateş açarak, patlayıcı cihazlar ile Salem ve Dotan kontrol noktalarını hedef aldı ve Cenin baskınında düşman güçleriyle çatıştı.

Filistin direniş savaşçıları, Ramallah'taki "Beit El" yerleşimi ve Nablus'taki Gerizim Dağı'nda düşman güçlerini, Hebron'un Beit Ummar kasabası yakınlarında iki kez düşman güçlerini hedef aldı ve işgal kontrol noktalarına patlayıcılar attı.

Qalqilya'daki "Karni Shomron" yerleşimi yakınında yerleşimcilerin araçlarına taş atılması sonucu iki yerleşimci yaralandı, Beytüllahim'in Husan kasabası yakınlarında bir yerleşimci de yaralandı.
Ayrı bölgelerde sekiz yerleşimci saldırısına karşı çıkan isyancı gençler, üzerlerine taş ve molotof kokteyli fırlattı, altı yerleşimci aracını da parçaladı.

Siyonist düşmanla Kudüs, Ramallah, Cenin, Nablus, Eriha, Qalqilya, Beytüllahim ve Hebron kasabaları, köyleri ve kampları da dahil olmak üzere 37 noktada çatışmalar patlak verdi, bu sırada genç erkekler işgal kuvvetlerine ve yerleşimcilere taş attı.

Kaynak:Haber Kaynağı