Batı Şeria ve Gazze'de Zulüm Sürüyor

Batı Şeria ve Gazze'de Zulüm Sürüyor

Siyonist düşman, Batı Şeria ve Kudüs'te 57 Filistinliyi hedef alan bir tutuklama kampanyası başlattı

Siyonist düşman güçleri, bugün perşembe günü şafak vakti, 40 günden fazla süren çılgın intikam kampanyasının bir parçası olarak işgal altındaki Batı Şeria ve Kudüs'te büyük bir tutuklama kampanyası başlattı.

Filistin Bilgi Merkezi'ne göre Ramallah'ta, düşman güçleri bugün şafak vakti Ramallah'ın doğusundaki Al-Mughayir köyünden yedi vatandaşı tutukladı.

Al-Mughir köy meclisi üyesi Marzouq Abu Naeem şunları söyledi: Düşman ordusunun büyük bir kuvveti birkaç saat önce köye baskın düzenledi ve yedi vatandaşı tutukladı.

Düşman araçları, köyün doğudaki 100 metre uzunluğundaki caddesini buldozerlerle yerle bir ederek evlerin çatılarına çıktı, tüm girişleri kapattı, vatandaşların evlerinden çıkmasını engelledi.

Kalkilya'da işgal güçleri, Kalkilya Valiliği'nin doğusunda evlerine baskın yapıp arama yapan üç vatandaşı tutukladı.
Düşman güçleri dün gece Cenin'de Ya'bad kasabasına baskın düzenleyerek zeytinliklerin arasındaki girişe bir piyade birliği konuşlandırdı, birçok mahalleye baskın düzenleyerek büyük bir tarama ve inceleme kampanyası başlattı.

Çarşamba akşamı düşman güçleri kasabaya baskın düzenledi, Al-Baajwa mahallesine baskın düzenledi ve kasabanın girişindeki şehit Ebu Cendel'in anıtını üst üste ikinci kez yıktı.

Beytüllahim'de düşman güçleri Beytüllahim'in batısındaki Husan köyünden dört vatandaşı tutukladı.
İşgal güçleri, köyün kuzeyindeki El-Qanater mahallesindeki çok sayıda eve baskın yapmanın yanı sıra, evlerine baskın yapıp içindekileri kurcalayan iki genci de tutukladı.

Bugün, perşembe günü El Halil'de, düşman güçleri El Halil Valiliği'nden 17 vatandaşı evlerine baskın yapıp arama yaptıktan sonra tutukladı.

Bu güçler ayrıca Surif ve Beit Awa kasabalarına da baskın düzenleyerek iki genci tutukladı.

Düşman güçleri, dün gece Eriha şehrinin Ayn el-Sultan Caddesi üzerinde motosiklete binen iki genci tutukladı.Düşman güçleri, Ayn el-Sultan kampına baskın düzenleyerek bir eve baskın düzenledi.

Kaynak:Haber Kaynağı