Bahreynli Yetkili'den Skandal Mossad Açıklaması

Bahreynli Yetkili'den Skandal Mossad Açıklaması

Bahreyn Dışişleri Bakan Yardımcısı Abdullah bin Ahmed Al Khalifa, "Mossad, İsrail ile güvenlik ve istihbarat işbirliğinin bir parçası olarak Bahreyn'de" dedi.

TERCÜME HABER /TEVHİDHABER

İsrail medyası, Bahreyn Dışişleri Bakan Yardımcısı Abdullah bin Ahmed Al Khalifa'nın "Mossad'ın İsrail ile güvenlik ve istihbarat işbirliğinin bir parçası olarak Bahreyn'de olduğunu" söylediği açıklamalarını aktardı.

El-Halife, "İsrail" ile Bahreyn arasında istihbarat işbirliği var dedi.. Mossad Bahreyn'de ve bölgede var. Bahreyn ile "İsrail" arasındaki bu güvenlik işbirliği eğer daha fazla güvenlik ve istikrar sağlıyorsa, o zaman o olur. gerçekleşmesi gerekir. dedi

Wallah, "Bennett'in geçen hafta Manama'da Bahreyn Kralı ve Veliaht Prens ile yaptığı görüşmelerde İran sorunu ve güvenlik işbirliği kilit meseleler" dedi.

İsrail web sitesinde, "Bennett, anlaşmaları uygulamak ve füzeleri erken tespit etmek, insansız hava aracı tehdidine yanıt geliştirmek, deniz yoluyla silah kaçakçılığını engellemek ve daha fazlası için birlikte çalışabilecekleri İranlılara karşı bölgesel bir koalisyon kurmak istiyor dedi.