Aslanlar  Yuvası Direniş Gurubu  Yeni Bir  Direniş Eylemi Gerçekleştirdiğini Açıkladı

Aslanlar Yuvası Direniş Gurubu Yeni Bir Direniş Eylemi Gerçekleştirdiğini Açıkladı

Aslanlar yuvası Nablus yakınlarında bir yerleşimci arabasının hedef alındığını duyurdu

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER

"Aslan Yuvası " grubu Pazar gecesi, savaşçılarının Nablus yakınlarındaki "Yitzhar" yerleşimine giden yolda bir yerleşimci arabasını hedef alan bir silahlı saldırı düzenlediğini açıkladı

Aslanların İni, işgal makamlarına "şehitlerin cenazelerini geri vermeleri, aksi takdirde yerleşimciler güvenli bir şekilde evlerine dönemezler" çağrısında bulundu.

Yerel kaynaklar, çatışmanın ardından işgal güçlerinin Nablus'un kuzeybatısındaki Deyr Sharaf kavşağında konuşlandığını bildirdi.

Kaynaklar, çatışmanın ardından işgal güçlerinin Nablus'un güneyindeki Madama köyü yakınlarında işaret fişekleri ateşlediğini söyledi.

İlgili bir bağlamda, İsrail medyası dün akşam, direniş savaşçılarının işgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyindeki Nablus şehrinin batı ve güneyinde iki silahlı saldırı düzenlediğini ortaya çıkardı.

İsrail Kanal 14'ü de şöyle aktardı: İsrail "ordusuna" ait bir kuvvet, Nablus'un batısındaki "Shavei Shomron" yerleşimi yakınında yürümekte olduğu sırada ateş açıldı.

"Shafi Shomron" yerleşimi yakınlarındaki "Ganot" kavşağında işgal askerlerinin bulunduğu yöne doğru herhangi bir yaralanmaya yol açmadan ateş açıldığını, faillerin olay yerinden çekildiğini ve işgal ordusu güçlerinin bölgeyi taradığını sözlerine ekledi.