Mehmet GÖKTAŞ

Mehmet GÖKTAŞ

Asıl şimdi ayağa kalkmalısın Türkiye!

Bu günden tezi yok Müslümanlar olarak derhal ayağa kalkmalıyız, özellikle hafta sonu Türkiye ayakta olmalıdır. Aksi takdirde bizi ne Allah affeder ne tarih affeder ne de Gazze’deki Müslüman kardeşlerimiz!

Hadi diyelim birincisinde gafil avlandık ama Siyonist terör çetesinin ikinci katliamına asla müsaade edilmemeli! Mantar toplar gibi Müslümanları kolayca toplayıp yeniden zindanlara doldurmasına kesinlikle müsaade edilmemeli! Farkında mısınız, takas adı altında serbest bıraktığı Filistinlilere karşı en azından on mislini Batı Şeria’da yeniden içeri aldı.

Gazze’nin kuzeyi kesinlikle bu eşkıyaya bırakılmamalıdır! Unutmayalım ki Gazze’nin kuzeyinin bu eşkıyaya bırakılması demek güneyini de bırakmak demektir, yani Filistin’in tamamını bırakmak demektir. Zaten Batı Şeria’da istediği gibi at oynatmaktadır.

Evet, Türkiye insanı hiç gecikmeden çabuk ayağa kalkmalı, Gazzeli kardeşlerimizin şu kış mevsiminde ne yapacağını düşünerek mutlaka etkin bir şeyler yapmalıdır.

Siyonist eşkıyanın hedefinde ikinci katliam vardı ve dün itibarıyla başladı. Şimdi hedefinde Gazze’nin güneyi var ve bugün düğmeye basmış durumda. Bugünden itibaren bu ikinci aşamaya geçecek. Lütfen “HAMAS’lı kardeşlerimiz durdurur, geri püskürtür” rehavetine kapılmayalım.

Bütün bunlar için Türkiye insanı ayağa kalkmalı ve bu defa netice alıncaya kadar oturmamalıdır.

Maalesef 7 Ekim’den bugüne kadar hiç de iyi bir sınav veremedik. Dindar olarak bildiğimiz Anadolu şehirleri Avrupa başkentleri kadar ayağa kalkamadılar. Bu bizim için utanç değil de nedir?

Hiç durmadan düşünüyoruz, insanımızı nasıl ayağa kaldırırız, kimler kaldırabilir? Siyasiler mi, kanaat önderleri mi, ekranların meşhur simaları mı, Allah aşkına söyleyin bu milleti kim yerinden kıpırdatabilir, söyleyin onlara gidelim!

Bu yazı toplam 206 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar