Arakan'dan Mektup Var

Arakan'dan Mektup Var

ARAKAN’a giden değerli Kimyager Fatma Ogretmenden mektup .

*"Ey tropik adalarda tatil sefası, Nusret'in önünde hafta arasi saat 23:00 de bir parça ete Türkiye'de orta halli bir ailenin bir aylık,buralarda 6 aylık erzak paranı ödemek için sırada bekleyen ,taşının kırati,ayakkabı markası ile itibar bekleyen ummet-i Muhammed!!! 

Allah size verdiği nimeti tatilde sefa,parmaginizda taş; çanta,esarpta marka olarak görmek için vermedi.Bu nimetleri size Müslüman kardeşinizin üzerinde zekatiniz ,sadakaniz , şükrünüz olsun diye verdi..
Tek derdi parmağındaki tasin kıratini büyütmek,bugün ne giysem,ne yesem,nereyi gezsem derdindeki milletim!!! 
Gel gör şu müslümanlarin halini de ahirette nasıl hesap verecegini düşün..öyle düşün ki sende dünya sevgisi kalmasın..Bu kadar lüksün içinde cennetin en yüksek makamının hayalini kurmak ne kadar boşmus.. 
Tertemiz banyolarda tertemiz sularla abdest almaya üşenen müslümanlar!!
Camurlu sularla abdest alıp ,birakin seccadeyi yere serecek musambasi bile olmadigi icin çamura secde  edenlerle nasıl aynı cennete gireceğiz..
""Komşusu açken tok yatan bizden değildir '"" diyen peygamberin ümmeti !!! 
Kardeşlerin aç sana  yakışıyor mu bu lüksün!!!! Sizinki gibi bir yaşamdan 23 yaşında tövbe etmiş birisi olarak ;40,50,60,70 yaşında hala lukse doyamamislara  söylüyorum
""TÖVBE EDİNNN""
Kefenle biraFkacaginiz luksunuzu ölmeden birakinda bir işe yarasın..hem bu dünyada bir müslümanın işine,hem ahirette sizin işinize... Mutluluğu nefsinin arzularıni yaşamak zannnedip bir türlü mutluluğu bulamayan insan; bil ki mutluluk başkasını mutlu etmekte... Belki ağır sözler yazdim ama inanın kalbimden geçenlerin binde biri bile değil yazdiklarimm..."

En içten hüzünlerimle-ama kime!!!
                Arakan kampı
                    Kimyager F.
                    15/10/2017