Amerika'ya Büyük Şok

Amerika'ya Büyük Şok

İran Devrim Muhafızları Hava-Uzay Komutanı Tuğgeneral Emirali Hacızade, ABD'nin bölgedeki askeri teşkilatlarının merkezi komutanlığına sızmayı başardıklarını açıkladı.

Tuğgeneral Hacizade, devlet televizyonuna verdiği bir röportajda, "Yakın gelecekte büyük olasılıkla ABD'nin Irak ve Suriye'de ne tür girirşimlerde bulunduğuna dair bazı senetleri ifşa edebiliriz. Zira biz geride bıraktığımız tüm bu yıllarda ABD'nin merkezi komutanlığına sızarak neler yaptıklarıyla nereleri izleyip nerleri vurduklarınının yanında DEAŞ'ı nasıl desteklediklerini de görüyorduk" ifadelerinde bulundu.

Tesnim'in bildirdiğine göre, bazı nedenlerden ötürü Devrim Muhafızları'nın sahip olduğu tüm kabiliyetlerinin basına aktarılmadığını açıklayan Tuğgeneral Hacizade, "Devrim Muhafızları'nın bölgenin birinci gücü olduğundan dolayı düşmanlar bizim ile şaka yapamayacaklarını çok iyi biliyorlar. Dünyanın birçok ordusu teröristlerle mücadele için bölgeye sevk edildi ancak hiçbirisi başarıya ulaşamadı." dedi.

ABD'nin DEAŞ'ı oluşturup yönettiğini açıklayan Devrim Muhafızları Hava-Uzay Komutanı, "ABD bölgemizde ağır planların hayata geçirmesi projesini izliyordu ancak Devrim Muhafızları tüm bunları yerle bir etti. Askeri silahlar alanı ile füze ve radar sistemleri konusunda kaydettiğimiz gelişmeler gibi ilerlemelerimiz vasıtasıyla Amerika'nın karşısında dimdik durmalıyız. Onlarla müzakere etmenin herhangi bir faydası yok, tehditleri ülkemizden uzaklaştıran etkenler ise askeri güç, liderlik ile halkımızn birliğiydi" şeklinde konuştu.

Tuğgeneral Hacızade, "Amerika bombanın anasına sahipse biz de bombanın babasına sahibiz. Savunma Bakanlığı hava savunma alanında verdiği siparişler üzerine hava kuvvetleri tarafından büyük tahrip gücüne sahip üretildi bombalar üretildi." dedi.