Abdurrahman Dilipak Canlı Yayında!  Abdurrahman Dilipak ve Bülent Deniz   'Aksa Tufanı' Harekatını Konuşuyor!

Abdurrahman Dilipak Canlı Yayında! Abdurrahman Dilipak ve Bülent Deniz 'Aksa Tufanı' Harekatını Konuşuyor!

Habervakti Genel Koordinatörü Bülent Deniz'in sunduğu Derin Gerçekler yayını bu akşam 20:30'da youtube üzerinden gerçekleştirilecek. Usta yazar Abdurrahman Dilipak'ın gündemi yorumlayacağı programda 'Aksa Tufanı' harekatı da ele alınacak.

FİLİSTİN'E GİRİŞ YASAĞI OLAN İKİ İSİM, DİLİPAK VE DENİZ CANLI YAYINDA YAŞANAN SON GELİŞMELERİ YORUMLAYACAK

Filistin direnişinde tarihi bir kırılma noktası olan son gelişmeleri canlı yayında yorumlayacak olan ikilinin yayını ayrıca Dilipak ve Deniz'in tüm sosyal medya hesaplarından aynı anda canlı yayınlanacak.

Dilipak, “AKP’nin Papatyaları” başlıklı yazısı üzerine 3,5 yıl önce AK Parti ve KADEM tarafından açılan dava sebebi ile, “Muhafazakar Demokrat” media ve aynı paraleldeki vakıf, dernek ve sendikaların adeta üstü örtülü ambargoları sebebiyle ekranlardan uzak tutuluyor. Suç duyurusunda bulunulduğunda Dilipak’a bir hafta media üzerinden Linç başlatanlar, bugün Dilipak'In adını olumlu ya da olumsuz şekilde hiçbir mecrada anmıyor ve programlarına da davet etmiyorlar. Dilipak'ın, yıllarca sözcülüğünü yaptığı Aile ve Filistin konulu programlara dahi çağrılmadığı gözlerden kaçmıyor. Birkaç istisna dışında birçok belediyenin Dilipak’ı kitap fuarlarına, kültürel etkinliklerine bile davet etmediğide bilinen bir gerçek. Yaşanan bu durum ise bu anlamda ''Media ve STK’lar sessiz bir baskı altında mı?'' sorusunun sorulmasına neden oluyor.

İSRAİL BÜYÜKELÇİSİ CANLI YAYINLARDA BOY GÖSTERİRKEN, MAHALLEDEN AĞIR ABİLERE EKRANLAR KAPALI MI?

Hamas'ın ''Aksa Tufanı'' harekatı üzerine ekranlarını Siyonist rejimin elçilerine açanlar, bu hassas konuda söz sahibi fikir ve düşünce adamlarına ekranlarını nedense açmıyor. Dilipak’a ve onun gibi benzer isimlere uygulanan ambargo sadece düşünce ve ifade hürriyetini değil, toplumun bilgi edinme hakkını da engellediği yönünde yorumlara neden oluyor. Dilipak bugün 20.30’da Derin Gerçekler programı ile Habervakti.com üzerinden bir çok sosyal media ağlarında olacak. Çarşamba günü saat 22.00’de de Çay Tv stüdyolarında, canlı yayında gündemi değerlendirecek.

İŞTE BU AKŞAM Kİ CANLI YAYININ LİNKİ