Abdurrahman Dilipak: Ayıp oluyor ama!

Abdurrahman Dilipak: Ayıp oluyor ama!

Habervakti.com yazarı Abdurrahman Dilipak'ın yazısını iktibas ediyoruz

Abdurrahman Dilipak: Ayıp oluyor ama!/Habervakti.com

Son zamanlarda ilginç şekilde MOSSAD ajanları yakalanıyor memleketimizde. Uyuşturucu-fuhuş operasyonları yapılıyor ama nedense kimse HABAT ve AGARTA’yı görmüyor, duymuyor, bilmiyor sanki. Dev’i görmeyen, karıncanın peşinde bir istihbarat olur mu?

Bir MOSSAD ajanı, İstanbul Küçük Çamlıca tepesindeki kulenin seyir terasından, fotoğraf makinasına taktiği uzun teleskopla birkaç km uzaktaki Erdoğan’ın evinin çatısının fotoğrafını çekerken yakalanmıştı (!?). Bu MOSSAD ajanları geri zekalı. Google gir, fotoğrafı al.. Ama bizim istihbarat müthiş tabi. Adamı seyir kulesinde elindeki fotoğraf makinası ile yakalıyor.

Bu Nankör MOSSAD hedefine Erdoğan’ı almış, evinin çatısının fotoğrafını çekmek için ajan gönderiyor. Oysa MOSSAD’ın 2. Adamının başında olduğu Globalist forumun Ankara’daki konferansında bizzat Erdoğan açılışı yapmamış mı idi?

MOSSAD’ın desteklediği HABAT’ı Beştepe’de ağırlayan da Erdoğan değil mi idi? Erdoğan Hacıbektaş’da konuşken AGARTHA’cı dostlarımız Nevşehir’de eğlenmiyorlar mı idi? Onlar ne istediler de olmadı bu memlekette? Her darbeden sonra kurulan hükümetlerde bakanların çoğu onların dostu değil mi idi? Bugün hala CHP’nin genel başkanı Hamas’ı terörist ilan ederek onlara selam göndermiş olmuyor mu? Darbeden önce-sonra, Oktar cemaati zaten onlarla içli dışı değil mi idi?

Bu MOSSAD kafayı yemiş, baksanıza bir emniyet müdürünü alıyor Sırbistan’ın başşehri Belgrad’da eğitime tabi tutuyor. O da ilginç, mesela neden Ukrayna’da, ya da KKTC’de değil de Belgrad’da? Demek MOSSAD’ın SIRBİSTAN’da özel bir eğitim kampı var. Bakalım bu konuda Sırp yönetimi ne yapacak? Erdoğan bu olay patladıktan 4 gün sonra Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic ile görüşmüştü. Bu konu da gündeme geldi mi aceba?
Bu Adam 2019’da almış eğitimi. 6 yıl sonra yaptığı işe bak. Adam Emniyet amiri. Ve bu güne kadar kimse farkına varmamış. Hatta Televizyonlara çıkıp uzman konuk olarak ahkam kesmiş. Adamlar kendilerini iyi gizlemiş, yoksa bizim görme sorunumuz var.

MİT ve Emniyet İstihbarat, terörle mücadele ekipleri ortak operasyon yapmış, edindikleri bilgileri İsrail istihbarat servisi MOSSAD’a 7 şüpheli adliyeye sevk edilmişti. Bunlar ekip olarak çalıştıklarına göre bilgi, toplayıp sattıklarına göre, herkese bu bilgileri satabilirler. Başka kimlere neler sattılar acaba?.

Hamza Turhan A’nın İsrail gizli servisi tarafından önce basit işlerde kullanıldığı ve daha sonra servisin yönlendirmesiyle gizli haberleşme uygulamaları kullanırken resmi kayıtlara yansımaması için ödemeleri de kripto para cinsinden aldığı belirlenmişti. Bunlar bu işe de el attıklarına göre konuya da el atılsa kim bilir neler çıkar. İster misiniz, bunlar, öteki tarafla, yerli ve milli (!?) birileri arasında da arabuluculuk yapmasınlar.

Biliyorsunuz, bizimkiler FETÖ konusunda da By-Lock’u bir türlü aşamamışlardı. Raspbery-Pi’yi bile anlamadı bizimkiler. Bugün artık Kuantum bilgisayarlarla, Hacker’lere de gerek kalmadan bizim tüm elektronik sistemlere sızabiliyorlar. Bu İsrail çok geri kalmış. Bunu bilmiyor, hala eski sistem ajanlarla iş görmeye çalışıyor.

Bu Hamza Turan var ya bu Turan “Bilgi sızdırmanın yanı sıra tehdit ve takip eylemlerinde de” bulunuyormuş. Hatta, kasetle şantaj da yapıyormuş. Anlamadım, Ajan kime niçin bilgi sızdırır. Yoksa bu, bu haberi servis edenlerin cahilliğinden mi kaynaklanıyor.

Bu MOSSAD Ajanı var ya bu adam “hedefindeki kişilerin araçlarına yerleştirdiği takip cihazıyla konumlarını anlık olarak MOSSAD’a aktardığı, bu kişileri taciz ettiği ve zaman zaman tehditlerde bulunduğu”da iddia ediliyor. Anlık olarak nasıl aktarıyor anlamadım. E eskidendi, şimdi zaten MOSSAD cep telefonları, ya da akıllı araçlar üzerinden, ev ve İşyerlerinizdeki akıllı santralleri ve Wi-Fi üzerinden istediği herkesi anlık olarak izliyor. Kimsenin aracına, cebine bir şey yerleştirmeye gerek yok artık.

MOSSAD ajanları gülme krizine girecek..

Hadi bekliyorum şimdi, bakalım kimi niçin tehdit etmişler.. Arkamızda MOSSAD var diye, birinin kasasına mı çökmüşler, ya da başka bir iş mi yaptırmışlar. Arkaları bu kadar sağlam(!?) olunca her halt beklenir bunlardan.

Bu işin daha detayları da var, “Operasyonun detaylarında ise bazı Filistinliler ve bu kişilere ait şirketlerin bilgilerini para karşılığı MOSSAD’a sızdırmışlar”. Tevbe estağfurullah, bu ajanlar MOSSAD’ a bilgi mi aktarıyor, bilgi mi sızdırıyor. Ya hu MOSSAD ajanları geri zekalı, ajana ne gerek var, niçin Belgrad’da eğitim veriyorsun, bu Arapların nerede şirketi var öğrenmek istersen, girersin Google, Ticaret odası, sanayi odası, resmi gazeteden hepsini alırsın. Ya da bir gazeteciye haber yaptırırsın, İşbirliği içinde oldukları bir akademisyen yok mu, bir” bilimsel makale yazar”, MOSSAD’da alır onu okur. Gayrimenkul hareketlerini HABAT’a sormak gerek. En iyisi tüm Türkiye’de örgütlü Amerikan ve İngiliz gayrimenkul pazarlama şirketleri var. Zaten onlar olayı an be an izliyor.

Gel şimdi buradan bak. Yakalananlardan biri herhalde kendini gizlemek için olacak, sosyal media’da İsrail aleyhine bir çok paylaşımları varmış. Bunların arasında bir FETÖ’den ihraç edilen polis varmış. Biri özel sektörde çalışıyor, öbürü vergi dairesinde. Bu Polis İsmail’in evine 4,5 km uyuşturucu bulunmuş. Diğerleri de kimi polis, kimi emekli, kimi ihraç, kimi kendi istifa etmiş. Hem uyuşturucu işletiyorlar, hem ajanlık yapıyorlar, hem tehdit-şantaj işi var, muhakkak kadın da satıyorlardır. Bitcoin işine de girdiklerine göre, para aklama da vardır bunlarda. Belki sanal Kumar işi de yapıyorlardır.

Bu kadar tezgahta bez dokuyorlarsa, bunlara kimse dokunamaz. 6 yıldır çalışıyorlar, kimse dokunmamış da, şimdi mi dokunacaklar. Bunların Ankara’da, iktidar, muhalefet çevrelerinden tanıdıkları, sağlam adamları vardır. Hele bir de konuşurlarsa, o zaman işin ucu kim bilir nereye varır. Arkalarında MOSSAD varsa, Tehdit ve Şantaj işi de yapıyorlarsa, MOSSAD’da ajanları korumak için başka numaralar çekebilir.

Bunlar MOSSAD’a haber sızdırarak geçinemedikleri başka yan işler de yapmak zorunda kalmış olabilirler mi? Bizimkiler daha fazla verin, bizim hesabımıza çalışsın bu adamlar.

İsrail’e karşı bir şeyler yapıyor olduğumuzu göstermek için bunlar yapılıyorsa, bunlar faydasız işler. Bu oyunlar geri teper. MOSSAD’a operasyon çekecekseniz, HABAT’tan, AGARTHA’dan, Yerli ve Milli Epstein çetesi(!?)nden işe başlayabilirsiniz. Ya da Adnan Oktar’ın onlarla ilişkisine bir göz atın. Zaten bu konuda Doğan Kasadolu’nun savcılığa ihbarı da var.. Kaldı ki, KKTC’de her yerde onlar var.. Bu Habatçıları, Türk dünyasına da biz taşımadık mı, Onların Karaylarla ilişkisinde kimler destek verdi?

Sahi bu haberleri bu şekilde kim niçin servis ediyor. Bu tür eli ayağı boş değil, tuttuğu iş değil, dostlar alışverişte görsün kabilinden işlerden ne zaman vazgeçeceğiz. Bunlar ne yaptıklarını sanıyorlar. Ayıp olmuyor mu?

Selam ve dua ile.