Zelenskiy Pes Etti!  Şok İddia

Zelenskiy Pes Etti! Şok İddia

Amerikan medyası, ABD'li ve Avrupalı yetkililerin, Rusya ile olası barış müzakereleri için Ukrayna hükümetiyle görüşmeye başladığı iddiasına yer verdi.

- Amerikan kanalı NBC News'in isminin gizli tutulmasını isteyen ABD'li yetkililere dayandırdığı haberinde, ABD'li ve Avrupalı yetkililerin, "Rusya ile olası barış müzakerelerine dair" Ukrayna hükümetiyle görüşmeye başladığı iddia edildi. Bu görüşmelerin, Ukrayna'nın Rusya ile anlaşmaya varmak için nelerden vazgeçmesi gerekebileceğine dair çok geniş çerçeveyi içerdiği öne sürüldü.

Haberde, barış müzakerelerine dair Ukrayna ile görüşmelerin Rusya-Ukrayna Savaşı'nın "çıkmaza girdiği", Rusya'nın sonsuz kaynaklarına karşın Ukrayna'nın güç kaybettiğinin düşünülmesi ve Batı'nın Ukrayna'ya yardımlarının sürdürülmesine dair ABD ve Avrupa'nın endişelerinin ardından gerçekleştirildiği belirtildi.

Ukrayna'daki savaşın kamuoyunun dikkatini daha az çekmesinin ABD hükümetinde rahatsızlık yarattığı öne sürülen haberde, bu durumun Kiev'e ek yardım sağlanmasını zorlaştırmasından endişe duyulduğu savunuldu.

DOĞRUHABER