Yemen Direnişi İşgalcilerin Ciğerini Söküyor

Yemen Direnişi İşgalcilerin Ciğerini Söküyor

Saree: Shabwa'daki savaşları yöneten bir Emirlik operasyon odasını hedefledik

TERCÜME HABER /TEVHİDHABER

Bugün, Salı, Yemen silahlı kuvvetleri sözcüsü Tuğgeneral Yahya Saree, "füze ​​kuvveti, dün akşam, Pazartesi, Shabwa'nın Usaylan ilçesinde Emirlik düşmanına ve paralı askerlerine ait bir saha operasyon odasını balistik füzeyle hedef aldı" dedi.

Dün, Pazartesi akşamı, ordunun füze gücü ve halk komiteleri, Shabwa'nın Usaylan ilçesinde BAE ve çetelerine ait bir harekat odasını balistik füzeyle hedef aldı.

Eşzamanlı olarak, Suudi koalisyon savaş uçakları Yemen'in başkenti Sanaa'nın kuzeyindeki Eski Radyo mahallesi ve resmi TV binasının çevresini 11 hava saldırısıyla hedef alırken, son saatlerde şiddetli patlamalar başkent Sanaa'yı sarstı.

Koalisyon savaşçıları geçtiğimiz saatlerde Ma'rib, Al-Jawf ve Taiz vilayetlerine 25 hava saldırısı düzenlerken, Ma'rib'in güneyindeki Al-Jawbah ilçesine 8, Raghwan'a 5 baskın düzenledi. Valiliğin kuzeybatısındaki Meczar ilçeleri ve Yemen'in güneybatısındaki Taiz vilayetinin güneyindeki Jabal Habashi ilçesine Suudi koalisyonu tarafından 8 hava saldırısı düzenlendi

Yemen silahlı kuvvetleri , Pazar gecesi BAE'de geniş çaplı bir askeri operasyonun hedef alındığını duyurdu .