Mehmet GÖKTAŞ

Mehmet GÖKTAŞ

Ve sis dağılıyor, rüzgar tersine dönüyor!

Bütün yalanlar patır patır dökülüyor, gerçekler olanca berraklığıyla kendini ortaya koyuyor.

Zaten ortalığı kaplayan bu sis doğal bir sis değil yapay, suni bir sisti ve elhamdülillah dağılmaya başlamıştır.

Sisin dağılmasıyla birlikte var olan her şey net bir şekilde göründüğü gibi şu anda Gazze’de ne olup bittiği konusunda da her şey ortaya çıkıyor.

Sis bombalarını atanlar muhatap önünü görmesin diye atarlar genellikle. Fakat Siyonist terör örgütü aynı zamanda kendilerinin muhataplarına neler yaptığı da görünmesin, dış dünya haberdar olmasın diye atıyor.

Şuurlu Müslümanlar gerçekleri bildikleri için sis onları etkilememiş gösterilmesi gereken tavrı ilk andan itibaren göstermişler, göstermeye devam etmekteler.

Bu sisin kalkmasıyla birlikte kimin katil kimin maktul, kimin zalim kimin mazlum olduğu tereddüde mahal bırakmadan anlaşılacak, ellerindeki kanlarla sırıtan vampir dişleriyle suçüstü yakalanacaklar ve yakalanmışlardır bile.

Sisin dağılması dünya kamuoyu açısından önemliydi, elhamdülillah şimdi onlar da kendilerinden bekleneni göstermeye başlıyor.

Şimdi rüzgar tersine dönmeye başlıyor, Batı merkezlerinde, Amerika’nın merkezinde Siyonist terör örgütünü lanetleyen gösteriler başlamıştır.

Biliyoruz, batıdaki yönetimler kolay kolay Siyonist destekçiliğinden vaz geçemeyecek, kendi halklarıyla ters düşmeyi göze alacak ama mahkum olduğu Siyonizme karşı gıklarını çıkaramayacaklar.

Alman polisinin Siyonizm karşısında sergilediği zilleti ibretle izledik. Terör çetesini protesto edenleri anında ters kelepçeyle gözaltına alıvermesi Almanya için yürekler acısı bir zillet değil de nedir? Biz biliyoruz Alman toplumu bu zilleti uzun müddet taşıyamaz, bir noktadan sonra patlak verecektir.

Şurası bilinmelidir ki, tersine dönen bu rüzgar dünyadaki bir çok dengeyi değiştirecektir. Sadece Filistin’deki Müslümanlar için değil yeryüzündeki bütün Müslümanlar hatta bütün mazlumlar için bir zafer olacaktır.

Bu arada merak ediyorum, bizim bukalemunlar renk değiştirme işini nasıl yapacaklar acaba?

Bu yazı toplam 209 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar