Mehmet GÖKTAŞ

Mehmet GÖKTAŞ

Türkiye çabucak gemi batırmasını öğrenmelidir!

Hepimizin yakından şahit olduğu üzere emperyalistlerin gemileri ağzımızın içine, burnumuzun dibine, koltuk altlarımıza kadar sokulmuş durumda.

Unutmayalım Türkiye’ye dışarıdan bir bela bir saldırı gelecekse bu gemilerden gelecektir. Hatta bu gemileriyle düşman bizi doğrudan vuracağı gibi, uçakları da bu gemilerden kalkıp gelecek.

Böyle olunca bu milletin savaş adına öğrenmesi gereken ilk şey hatasız bir şekilde gemi batırmasını öğrenmesidir.

Eğer burnumuzun dibine kadar sokulmuş olan bu gemiler için bir iyilik(!) planımız yoksa bizi hiç hayırlı bir akıbet beklemiyor demektir, asla kendimizden emin olamayız. Mutlaka ve mutlaka bu gemilere oynayacağımız bir oyunumuz olmak zorundadır.

Bilmiyorum, elbette yetkililerin de bu hususta bir düşündükleri vardır. Fakat gönül ister ki düşünmekten öte fiiliyata geçmiş olması önemlidir.

Zannedersem bir gemi batırabilmek o gemiyi yapmaktan daha ucuz ve kolay olmalıdır.

Aslında sadece Türkiye değil başta körfez olmak üzere bu coğrafyadaki bütün İslam ülkelerinin bu gemi batırma işini çabucak öğrenmeleri gerekir. Görüldüğü üzere işgale ve katliama uğrayan bütün Müslümanlara saldırılar hep kıyılarından yani gemilerden gelmiştir.

Biliyoruz, emperyalistlerin bu savaş gemilerini batırmak öyle kolay bir şey değil, kendilerine yaklaşmakta olan tehlikeyi çok uzun mesafeden ve çok kısa zaman parçasında haberdar olarak önleme imkânlarına sahipler.

Fakat yine de onlar gibi aynı güçte savaş gemileri, özellikle uçak gemileri yaparak karşılarına çıkmaktan daha kolay olmalı.

Aynı şekilde savaş uçağı üretmek kadar bizi bombalayan uçakları düşürmek de o kadar önemli, o kadar da kolay ve kestirme bir yoldur.

Artık bunun için yapay zeka mı kullanılacak, uçakların ve gemilerin sistemlerini kilitlemek mi olacak, özellikle gençlere çok iş düşmektedir.

Boyumu aşan böyle bir konuya girdiğim için belki beni yadırgayacaksınız ama kusura bakmayın yıllardan beri emperyalistlerin ağzımızın içindeki bu gemileri zannedersem sadece beni değil hepimizi huzursuz edegelmiştir.

Aklım erdi ereli en büyük hayallerimden birisi içindeki beş bin askeriyle, üzerindeki bilmem ne kadar savaş uçağıyla birlikte bir Amerikan uçak gemisinin Akdeniz’in veya Körfezin sularına gömülüp gitmesidir.

Unutmayalım ki, Çanakkale savaşını neticelendiren, İngiliz emperyalistlerin defolup gitmesiyle neticelendiren şey en önemli gemilerini batırmış olmamızdır!

Bu yazı toplam 155 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar