Suudi Arabistan'ın Sana'daki Bombalı Araç   Planını Engelledi

Suudi Arabistan'ın Sana'daki Bombalı Araç Planını Engelledi

Yemen güvenlik teşkilatları, Suudi Arabistan'ın Sana'daki bombalı araç planını engelledi

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER

Yemen güvenlik servisleri, Suudi destekli bir terör hücresinin halka açık bir alanda bir araba bombasını patlatmayı planlayan bir planı bozduklarını duyurdu.

Yemen'in güvenlik servisleri, Suudi istihbaratının araba bombalarıyla bazı illeri hedef alan bir planı bozdu.

Yemen'in SABA haber ajansı, Suudi istihbaratının bir hücreyi işe aldığını ve onlara Sanaa ve diğer illerde halka açık yerlerde patlatmak amacıyla üç araba bombası yerleştirmekle görevlendirdiğini öğrendi.

Güvenlik birimleri ayrıca, Marib'in askeri polisi komutanı Naji Ali Saede Munif, 3 . Al-Dhiai (Bir Özel Güvenlik Kuvvetleri subayı).

Yemen İçişleri Bakanlığı sözcüsü Abdul Khaliq Al-Ajari Pazartesi günü Al Mayadeen'e verdiği demeçte , Pazartesi günü Sanaa'da EYP taşıyan iki kişi öldü ve patlayıcı cihazlar üzerlerindeyken patlatıldı ve beşten fazla kişinin yaralanmasına neden oldu. .

Üst düzey güvenlik yetkilisine göre, olayın koşullarını ve saldırının arkasındaki nedenleri belirlemek için soruşturma sürüyor.

Yemenli bir güvenlik kaynağı Pazartesi günü yaptığı açıklamada, güvenlik aygıtlarının bugün Suudi istihbaratının yönettiği bir suç planını engelleyen bir güvenlik operasyonunu ortaya çıkaracağını açıkladı.