Siyonistler Ölen Askerlerinin Sayısını Açıkladı

Siyonistler Ölen Askerlerinin Sayısını Açıkladı

İşgal ordusu sözcüsü, Gazze saldırısında hayatını kaybeden askeri personel sayısının 312'ye, cezaevine alınan tutuklu sayısının ise 239'a ulaştığını açıklayarak, kara operasyonunun karmaşık olduğunu doğruladı.

İşgal ordusu sözcüsü, 312 aileye asker oğullarının öldürüldüğüne dair bilgi verildiğini, 239 aileye ise oğullarının Filistin direnişinde esir olduğunun bildirildiğini açıkladı.

İşgal güçlerinin "Gazze'deki kara operasyonunu genişlettiğini" belirterek, bunu karmaşık olarak nitelendirdi.

Daha önce İsrail medyası, Gazze saldırısının başlamasından bu yana 1.400 İsraillinin öldürüldüğünü ve yaklaşık 5.400 İsraillinin yaralandığını bildirmişti.

İki gün önce İsrail medyası, İsrailli yetkililerin "Gazze'deki mahkumların serbest bırakılmasına yönelik müzakerelerde ilerleme kaydedilmediğini ve arabulucuların son günlerde öne sürdüğü çeşitli girişimlerin tamamının henüz olgunlaşmadığını" söylediğini aktarmıştı.

İsrail'in açıklaması, Gazze'deki Filistin direnişinin doğrulanması, Şeridi'nin sınırlarında işgal güçleriyle çatışmanın devam etmesi ve Şeride'ye sızmaya yönelik defalarca yapılan girişimlerin püskürtülmesiyle birlikte geliyor.

Bu sabah "El-Kassam Tugayları", "Nirim" yerleşim yerinin havan toplarıyla hedef alındığını duyurdu, "El-Kudüs Tugayları" da Han Yunus'un doğusundaki El-Sarij güvenlik bölgesini havan toplarıyla hedef aldı.

Dün Filistin direnişi, Beyt Lahia'nın kuzeybatısındaki El Vaha bölgesine giren bir grup düşman aracının ağır kalibreli havan toplarıyla bombalandığını duyurdu.

"El-Kassam" Tugayları, mücahitlerinin Gazze'nin kuzeybatısındaki işgal güçleriyle makineli tüfek ve zırhsavar silahlarla şiddetli çatışmalara girdiğini ve mücahitlerinin Gazze'nin kuzeybatısına giren güçlere ait iki tankı hedef almayı başardığını doğruladı. onları ateşe vermek.

Kaynak:Haber Kaynağı