Siyonistler Gazze'yi Bombalıyor (Sürekli Güncel)

Siyonistler Gazze'yi Bombalıyor (Sürekli Güncel)

ABD Başkanı Trump’ın Kudüs açıklamasından sonra ayağa kalkan İslam ümmeti İsrail’in saldırganlığını arttırdı. Gazze Hava Saldırısı ile vuruldu. Sondakika Haberler ve Gazze Gelişmeleri Tevhidhaber’de

06:20 Hamas: Gücümüzün özellikle belirtmek gerekirse birliktelikten kaynaklanıyor, bu nedenle herkesi direnişin yanında olmaya çağırıyoruz.

06:00 Hamas: Ayaklanma, dünyaya Kudüs'ün Filistin'in ebedi başkenti olduğunu birkez daha gösterdi.Tüm dünyaya cesaret üzerine dersler veren cesur ruhlarınızı selamlıyoruz ve halkımızın Kudüs uğruna değerli ruhlarını feda etmeye istekli olduklarına dair mesajını görüyoruz.

05:50 Siyonist rejim sabahın ilk ışıklarına kada Gazze’yi bombalarken şu ana kadar herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Saldırıların şiddetini arttıran siyonist rejime karşı misilleme yapması beklenen direniş güçleri stratejilerini adım adım uygulayacaklarını açıkladı.

05:00 Gazze ağır bombardıman altında: Refah, Han Yunus Beyt Lahiya havadan ve karadan bombalanıyor.

04:40 İsrail savaş uçakları şimdi de Gazze’nin kuzeyini hedef aldı.

04:30 Gazze’nin Güney’inde Direniş güçlerinin askeri bölgesini bombalayan siyonist rejim saldırılarını sürdürüyor.

04:25 Siyonist rejim savaş uçakları an itibariyle yeniden Gazze’yi bombalıyor...

Gün içerisinde İsmail Heniyye başta olmak üzere liderlerin çağrısı üzerine Dünyanın dört bir tarafında Kudüs için gösteriler düzenlenirken Filistin’de ilan edilen intifada’nın ilk gününde siyonist rejim şiddete başvurarak 1000’e yakın Filistinli’yi yaralarken, Gazze sınırında da 2 Filistinli’yi şehid etti.
 2 Filistinli’nin şehid edilmesinin ardından Gazze’deki direniş güçleri İsrail’e füze saldırısı ile misilleme yaptı.

İsrail ordusu ise yapılan savunmaya yine saldırganlıkla cevap vererek Gazze’ye savaş başlattı. 

Siyonist rejim Saat 21:30 civarında İsrail Ordu Sözcüsünün tehdidlerinin ardından saldırıya başladı. Gazze’nin kuzeyine 8 hava saldırısı düzenleyen Siyonist rejim onlarca Filistinli’nin yaralanmasına sebep oldu.

Siyonist rejimin saldırılarına karşı Gazze’deki direniş güçlerinden anında misilleme gelerek Sderot bölgesine füzeler fırlatıldı. 

Tevhid haber olarak Gazze’deki gelişmeleri sürekli güncel olarak veriyoruz.

Dakika Dakika İntifada ve Gazze Direnişi:

01:10 İslami Direniş Hareketi Hamas bildirisi: Bugün tüm Filistin’de , her kasaba ve her köyde halkımız tarafından yapılan fedakarlıklar, öfkenin ateşini tekrar ateşleyecek ve bir sonraki aşamaya yakıt dolduracak. Halkımızı tüm arzularını gerçekleştirmek için bu kutsal ayaklanmaya devam etmeye çağırıyor ve bütün gruplara direniş çağrısı yapıyoruz.

 

00: 30 Hamas’tan Batı Yaka halkına çatışma çağrısı yapıldı; Açıklamada yarın tüm askeri bölgelere giderek siyonistlerle çatışılmasının önemine dikkat çekildi.

00:15 Siyonistlerin saldırılarına karşı misilleme hakkını kullanan direniş güçleri Gazze’den işgal edilmiş topraklara füzeler ateşlemeye devam ediyor. Yapılan misillemede Sderot bölgesine füzelerin düştüğü rapor edilirken kentte sirenler çalıyor ve sığınaklara kaçışın başladığı belirtiliyor.

00:00 Cuma namazından sonra başlayan İntifada süreci devam ederken gündüz yapılan saldırıda yaralanan 54 yaşındaki  Mahir Atallah şehid oldu.

23:30#Sondakika Direniş güçleri siyonistlerin tehditlerine boyun eğmiyor... #Gazze’den siyonist kentlere an itibari ile birkaç füze daha fırlatıldı

22:30 Siyonist rejimin Gazze’ye yaptığı saldırı sonrası ilk görüntüler 

22:00 İsrail’in saldırısında 6 aylık bir bebeğin durumunun çok kritik olduğu rapor ediliyor.

21:40 Siyonist rejim hava saldırısında ilk belirlemelere göre 25 Filistinli yaralandı.

21:35 Siyonist rejim Gazze’ye 8 hava Saldırısı düzenledi.

21:30 #Sondakika Siyonist Rejim Tehdit Savuruyor... İsrail ordu sözcüsü #Gazze Şeridine şiddetli saldırı olacak...